Ο βιομηχανικός σχεδιασμός είναι ένα στυλ που πρόσφατα έχει γίνει πολύ δημοφιλής, όπου οι ιδέες που συνήθως βρίσκονται σε διαμερίσματα λοφτ εμφανίζονται στα σπίτια μας. Η χρήση των επιφανειών από σκυρόδεμα, τούβλων, αναγεννημένα ξυλεία, αντικείμενα και έπιπλα από μέταλλο, σε συνδυασμό με μαλακά υλικά δημιουργούν πολύ ενδιαφέρουσες εσωτερικούς χώρους.

Το αποτέλεσμα συχνά αναφέρεται ως «βλέμμα αποθήκης”, που βάζει μαζί ενα πραγματικό βιομηχανικό στυλ με μια σειρά από άλλες επιρροές, από τη ρουστίκ ως το γυαλιστερό. Στην πραγματικότητα, πολλοί ενσωματώνουν το βιομηχανικό στυλ στα σπίτια τους με άλλα χαρακτηριστικά, όπως επιφάνειες από σταίνλες στήλ, μεταλλικά φωτιστικά και αντίκες.

Στο βιομηχανικό στυλ, η χρήση εμφανείς σωληνώσεις, τόσο για λειτουργικούς όσο και διακοσμητικούς σκοπούς, μεγάλους δοκούς από ατσάλι, οροφές με ψαλίδια και τοίχους από μπετόν είναι δημοφιλής, αλλά μπορούν να γίνουν πιο απαλά με τη χρήση των ξύλινων δαπέδων και τα τραπέζια, χαλιά και παλιές δερμάτινες καρέκλες και καναπέδες.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.