Η μετατροπή των παλαιών εργοστασιακών χώρων σε σπίτια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του 1980 διότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα των κενών βιομηχανικών μονάδων που ήταν αρχικά πολύ φθηνά.

Ωστόσο, η δημοτικότητα αυτών των κτιρίων έριξαν τις τιμές μέχρι το σημείο όπου ήταν δύσκολο για αυτούς με μικρότερους προϋπολογισμούς για να βρουν κτίρια σαν αυτά την μετατροπή σε σπίτια. To βιομηχανικό στυλ εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής και αν και όλο οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τις ιδέες για την δημιουργία χώρων στα σπίτια τους, χρησιμοποιώντας παρόμοια υλικά, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Έχουμε εδώ μια μικρή συλλογή από εικόνες που παρουσιάζουν ορισμένα εξαιρετικά παραδείγματα του βιομηχανικό στυλ για την έμπνευση σας και ελπίζουμε ότι θα τα βρείτε χρήσιμα.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.