Μεγαλώνοντας μπορεί πάντα να θέλατε να ζήσετε μέσα στο αγαπημένο σας δέντρο. Μπορεί ακόμη και να είχατε το προνόμιο να φτιάξετε το δικό σας φρούριο σε δέντρο. Τώρα, το να ζει κάποιος μέσα σε ένα δεντρόσπιτο είναι κάτι το πραγματικό, και υπάρχουν κάποιες απίστευτες, καταπληκτικές πολυτελείς κατοικίες που είναι σκαρφαλωμένες πάνω σε δέντρα. Γιατί να ζείτε στο έδαφος, όταν μπορείτε να είστε στον ουρανό; Αν σκέφτεστε να οικοδόμησετε το δικό σας μίνι φρούριο για τα παιδιά στην αυλή, ή αν θέλετε ένα πλήρες δεντρόσπιτο για να ζείτε, δείτε αυτές τις φωτογραφίες παρακάτω για να σας εμπνευστείτε!

Ζώντας ψηλά στον ουρανό σε αυτό το μικρό καλύβι! Μοιάζει με ένα σπίτι εμπνευσμένο από την Αφρική, με στρώμα από ψάθα στην οροφή και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πάνελ από φυσικό ξύλο που περιβάλλουν το σπίτι. Είναι αρκετά ανθεκτικό, όπως μπορείτε να δείτε από τους στύλους που διακλαδίζονται από τον κορμό κρατώντας το σπίτι στη θέση του. Και, θα κάνετε σίγουρα την άσκησή σας ανεβαίνοντας αυτή τη σκάλα!

Αυτό είναι το τέλειο, ρομαντικό δεντρόσπιτο φρούριο που μπορείτε να κάνετε στην πίσω αυλή σας! Με τον καμπυλωτό σχεδιασμό του και τους ανοικτούς τοίχους και τα μεγάλα παράθυρα, είναι πολύ δελεαστικό και φωτεινό. Είναι σκαρφαλωμένο ακριβώς επάνω στο κεκλιμένο δέντρο με ένα όμορφο κατάστρωμα που οδηγεί στο ίδιο το σπίτι.

Δείτε αυτό το εκπληκτικό, σε στυλ τρούλου δεντρόσπιτο! Εάν δεν είστε φοβάστε τα ύψη ή πως το δέντρο θα καταρρεύσει επάνω σας με δυνατούς ανέμους, τότε αυτό είναι για εσάς! Θα είστε σίγουρα μέσα στη φύση με αυτό το σαν άκατο δεντρόσπιτο. Το κυκλικό σχέδιο είναι εξαιρετικά μοντέρνο, και είναι χτισμένο από γερό, μασίφ ξύλο για να αντέξει πολύ, πολύ καιρό.

Η σουίτα νεόνυμφων! Αυτό το δεντρόσπιτο είναι εξαιρετικά ρομαντικό και είναι βέβαιο ότι θα κάνει πολύ καλή εντύπωση στη σύντροφό σας. Είναι πολύ απλό στη σχεδίαση, αλλά τα λαμπάκια και η κρεμαστή γέφυρα που οδηγεί στην είσοδο, το κάνουν να μοιάζει πολύ σύνθετο και λεπτομερές.

Το σπίτι των ονείρων φωλιασμένο σε ένα δέντρο! Αυτό το σπίτι των δύο επιπέδων είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να αισθάνεται σαν να είναι σε ένα πραγματικό σπίτι και όχι σε ένα απλό δέντρο-φρούριο. Είναι πλήρως λειτουργικό, και φοβερό για να ζει κανείς. Μπορείτε να συνδέσετε όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση, κλπ).

Θα ζούσατε σε ένα δεντρόσπιτο;

Εάν θέλετε μιαπροεπισκόπηση του πώς θα ήταν η ζωή αν τολμούσατε να μετακομίσετε στο δεντρόσπιτό σας, δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ στον Ατλαντικό εδώ. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ παίρνουν συνεντεύξεις από ανθρώπους που ζουν οι ίδιοι στα σπίτια. Γενικά, η επικρατούσα άποψη είναι ότι τα δεντρόσπιτα δεν είναι μόνο κάτι για παιδιά, μπορούν να λειτουργήσουν επίσης ως όμορφα σπίτια για ενήλικες και για οικογένειες. Δείτε το, και πείτε μας αν θα ζούσατε σε ένα δεντρόσπιτο στα σχόλια!

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.