Η διακόσμηση παραθύρου φαίνεται πάντα να το λάβει το ελάχιστο ποσό του χρόνου και του προϋπολογισμού στο τέλος ενός κατασκευαστικού έργου.

Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός εδώ στην Κύπρο και η ζημιά προκαλεί στα έπιπλα, στα μαξιλάρια, πατώματα, το ξύλο, μεταλλικά κάγκελα, κλπ και θα πρέπει να λαμβάνετε άποψη ανεξάρτητα από την κατεύθυνση του δωματίου.

Αν δεν έχετε παραθυρόφυλλα, συνιστούμε κουρτίνες η περσίδες, τα οποία θα πρέπει να είναι ενισχυμένα είτε με αντι-ηλιακή επένδυση  ή επένδυση για μπλακάουτ. Αυτά δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τις κουρτίνες σας, ενώ ταυτόχρονα σας δίνουν ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η αντι-ηλιακή επένδυση επιτρέπει το φως να περάσει στο δωμάτιο, ενώ η επένδυση μπλακάουτ μπλοκάρει το φως, που συνήθως χρησιμοποιείται στα υπνοδωμάτια ή περιοχές τηλεόρασης.

Η σκέψη πρέπει επίσης να δοθεί στην τοποθέτηση των κουρτινών ή περσίδες. Είτε, απευθείας στο ταβάνι ή 25 εκατοστά – 30 εκατοστά πάνω από το πλαίσιο του παραθύρου. Από το ταβάνι, δημιουργεί ένα ψηλότερο αποτέλεσμα κάνοντας τα ανώτατα όρια για να εμφανίζονται υψηλότερα και οι κουρτίνες πιο μεγαλειώδες!  Κρύβοντας τις ράγες τις κουρτίνας μέσα σε μία εσοχή φαίνονται καλύτερα και είναι σήμερα στη μόδα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει αυτά κατά τη σχεδίαση του σπιτιού σας. Τοποθετήστε τις κουρτίνες είτε από τοίχο σε τοίχο ή σίγουρα με ελάχιστο 20 εκατοστά από κάθε πλευρά του πλαισίου του παραθύρου. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το βάθος της εσοχής στο ταβάνι, αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε πολλά στρώματα από παχιές κουρτίνες, με voiles ή με περσίδες.

Συνεισφέρων συντάκτης

Tel +357 25 345601

The Mediterranean Home Interiors
129 Gladstonos Street
Limassol 3032
Cyprus

http://www.medhomeinteriors.com

Σούπερ μονωμένα Οικολογικά σπίτια
του μέλλοντος, σήμερα!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_19″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.