Η Ισλανδία είναι παγκοσμίως γνωστή για το ότι είναι μια από τις πιο σταθερές, προστατευμένες χώρες, καθώς και μία από τις ασφαλέστερες. Αυτή η μικρή χώρα-νησί που βρίσκεται μακριά από την ηπειρωτική Ευρώπη είναι πραγματικά ένα διαμάντι. Παρά το όνομά της, η Ισλανδία είναι πολύ πιο ζεστή (και μικρή) από τη γειτονική της Γροιλανδία, όπου οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι μπορούν να φτάσουν μέχρι τους 20 και κάτι βαθμούς Κελσίου. Ας δούμε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να βρείτε στην Ισλανδία:

Καταρράκτης Gulfoss

Πόσο όμορφος είναι αυτός ο καταρράκτης?! Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντέχουν τη βροχή, έχει τα οφέλη της. Σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργεί έναν απολύτως εκπληκτικό καταρράκτη – έναν από τους πιο όμορφους καταρράκτες που πιθανόν θα δείτε στη ζωή σας. Τις περισσότερες ημέρες οι άνθρωποι θέλουν μια ωραία, καθαρή, ηλιόλουστη ημέρα – αλλά όταν είστε στην Ισλανδία θα πρέπει να ελπίζετε για βροχή ώστε να δείτε αυτόν τον καταρράκτη να βρυχάται!

Εθνικό Πάρκο Thingvellir

Εγγυημένα δεν θα βρείτε ένα εθνικό πάρκο όπως αυτό! Αυτό το εθνικό πάρκο είναι σχεδόν άθικτο από τους επισκέπτες – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τη γοητεία και τη φυσική ομορφιά της φύσης χωρίς την καταστροφή και το χάος καθώς και τις ξεναγήσεις, που δεν σας επιτρέπουν να έχετε τη δική σας εμπειρία, που τόσοι πολλοί επισκέπτες μπορούν να φέρουν σε μια τοποθεσία.

H Γαλάζια Λιμνοθάλασσα

Ενώ μπορεί να μην είναι σε θέση να απαρτίσει τη λίστα με τα πιο όμορφα φυσικά μέρη της Ισλανδίας, είναι ακόμα όμορφη από μόνη της – παρά το γεγονός ότι είναι τεχνητή. Η Γαλάζια Λιμνοθάλασσα σκάφτηκε και γέμισε από τον κοντινό σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να μας παρέχει αυτή την όμορφη ζεστή πηγή. Το τοπίο είναι απολύτως εκπληκτικό, και εξακολουθεί να είναι από τα μέρη που πρέπει να δείτε, παρά το γεγονός ότι σκάφτηκε και αποτελεί κατά κάποιον τρόπο παγίδα για τους τουρίστες.

Η Λιμνοθάλασσα Jokulsarlon

Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς της Ισλανδίας: η λιμνοθάλασσα Jokulsarlon. Παρά το γεγονός ότι απέχει πέντε ώρες από την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, η λιμνοθάλασσα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στην Ισλανδία και είναι μια τοποθεσία που δεν πρέπει να χάσετε, αν καταφέρετε ποτέ να βρεθείτε σε αυτή τη χώρα-νησί. Αυτό είναι το τέλειο σημείο για να δείτε την ομορφιά του Βόρειου σέλαος.

Landmannalaugar

Καλή τύχη προσπαθώντας να προφέρετε αυτό το όνομα! Φαίνεται να μην ανήκει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και πάλι, το ίδιο ισχύει και για αυτό το μέρος. Φαίνεται σχεδόν σαν να είναι από το Jurassic Park ή τον Άρη, ή από κάποια άλλη διάσταση. Η ομορφιά και η απεραντοσύνη αυτού του τοπίου είναι ανυπέρβλητη – δεν θα βρείτε πουθενά στον κόσμο κάτι σαν το Landmannalaugar.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.