Είμαστε ευτυχής να ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας της Ecotek Green Living.

Εφοδιασμένο με νέα χαρακτηριστικά, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τη χρήση του πιο εύκολη για τους επισκέπτες της με ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα. Τώρα θα είστε σε θέση να δείτε καθαρά τα έργα μας, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος μας.

Για πρώτη φορά έχουμε συμπεριλάβει ένα ισχυρό νέο εργαλείο, ο υπολογιστής προϋπολογισμού σπιτιού, που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε μια ακριβή ανάλυση του κόστους του σπιτιού που θέλετε να χτίσετε. Αυτό το εργαλείο δεν είναι μόνο ένα πρώτο στην Κύπρο, αλλά μάλλον δεν ήταν διαθέσιμο πριν σε αυτόν τον κλάδο.

Έχουμε επίσης προσθέσει ένα τμήμα για τις μαρτυρίες από τους πελάτες μας, όπου θα μπορείτε να διαβάζετε πραγματικές εμπειρίες για το πώς είναι να ζεις σε ένα σπίτι της Ecotek, αλλά και το πιο σημαντικό, πώς είναι να συνεργαστείτε με την Ecotek.

Ένα άλλο στοιχείο είναι η νέα μας σελίδα blog, όπου θα συνεχίσουμε να παρουσιάσουμε τις καλές ιδέες, και καταπληκτικά πράγματα από τον κόσμο μας, που ξέρουμε ότι σας αρέσει, αλλά τώρα θα δείχνουμε άρθρα από επισκεπτών συντάκτες, που ελπίζουμε θα προσθέσουν νέες και πολύτιμες απόψεις στο blog μας.

Ελπίζουμε ότι θα δείτε ότι η νέα μας ιστοσελίδα συνεχίζει να παρέχει την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου που σας έχουμε δώσει στο παρελθόν, και ότι θα συνεχίσετε να μας στηρίζετε ώστε να μπορούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτή την ιστοσελίδα.

Αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε, ή πληροφορίες που θα θέλατε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Επίσης, αν θέλετε να είσαι ένας επισκεπτών συντάκτης στο blog μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τις ιδέες σας.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.