Πρόσφατα φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι εξετάζουν τις παλέτες για έπιπλα. Αυτό συμβαίνει διότι, είναι άφθονα, φθηνά, πολύ δυνατά και ευπροσάρμοστα, και είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε όλο το σπίτι.

Μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις για αυτά είναι oi καναπέδες από παλέτες, όπου μπορούν να συνδυαστούν και να οργανωθούν για να δημιουργήσουν ένα πολύ αποτελεσματικό και άνετο έπιπλο.

Έχουμε ερευνήσει το θέμα και έχουμε βρει παραδείγματα καναπέδες από παλέτες που αισθανόμαστε προσθέτουν λίγη περισσότερη δημιουργικότητα και τη φαντασία από τες περισσότερες εφαρμογές που είδαμε, και θα τους δείξουμε εδώ για την έμπνευση σας.

Με το χρώμα, την υφή, των καλών μελετημένων ρυθμίσεων και συνδυασμών με τα είδη ελαφριάς επίπλωσης, με αυτά τα παραδείγματα καναπέδες από παλέτες, ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι πράγματι μοναδικές.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.