Στο παρελθόν, τα κρεβάτια κατασκευάζονταν με ξύλο, με κεφαλάρια και με βάση, και αυτά τα δύο πλαίσια ενώθηκαν από τις σανίδες στο πλάι του κρεβατιού.

Τα περισσότερα κρεβάτια τώρα όμως αποτελούνται από μια βάση που είναι στερεωμένο σε χαμηλά πόδια, και ένα στρώμα απ ‘ευθείας από πάνω, και πια τα κεφαλάρια δεν είναι τώρα στα υπνοδωμάτια μας. Αλλά τίποτα δεν συμπληρώνει ένα κρεβάτι καλύτερα από ένα καλά μελετημένο κεφαλάρι, για παράδειγμα, ως ένα πλαίσιο στον τοίχο γύρο από το κρεβάτι, ως πλάτη καθίσματος για το διάβασμα πριν από τον ύπνο, ή για πρακτικές λύσεις αποθήκευσης.

Έτσι, έχουμε βρει μια επιλογή από πραγματικά ωραίες ιδέες για κεφαλάρια για να εξετάσετε και να δημιουργήσετε στο δικό σας σπίτι.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.