Έχουμε βρει κάποιες καταπληκτικές ιδέες για το σπίτι σας, χρησιμοποιώντας κλαδιά που εύκολα μπορείτε να συλλέξετε από μια βόλτα στην εξοχή ή ακόμα και από το δικό σας κήπο.

Κοστίζουν τίποτα, παρόλα αυτά μπορούν να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για την εισαγωγή των οργανικών μορφών, οι οποίες μπορούν να ειναι μια αντίθεση σε ένα πιο απλό φόντο. Τα κλαδιά μπορούν, επίσης να είναι και λειτουργικά, είτε ως ενδιαφέρουσες κρεμάστρες, η για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό είδος πλαίσιο για το φωτισμό οροφής ή στο τραπέζι. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το βάψιμο των τους για να προσθέσετε ένα άλλο εναλλακτικό τελικό αποτέλεσμα.

Λοιπόν, τι περιμένετε, να πάτε έξω και να συλλέξετε μερικά κλαδιά και δημιουργήσετε μερικά υπέροχα κομμάτια για το σπίτι σας.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.