Μπορεί να σκεφτείτε ότι πρέπει να έχετε πολύ χώρο για να δημιουργήσετε μια πισίνα, και σε πολλές περιπτώσεις είναι γεγονός. Αλλά μπορείτε επίσης να πετύχετε τόσο πρακτικό, και ένα όμορφο αποτέλεσμα με τη δημιουργία μικρών πισίνων.

Είτε θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για την άσκηση, ή να να ξεκουραστείτε σε ένα όλο το απόγευμα για να δροσιστείτε, ή αισθάνεστε ότι θα προσθέσει μια άλλη διάσταση στον κήπο σας, οι μικρές πισίνες είναι μια σημαντική επένδυση για το σπίτι σας. Κατά τη γνώμη μας, οι μικρές πισίνες συμβάλει περισσότερο σε ένα κήπο από τα μεγαλύτερα ξαδέρφια τους, επειδή η γύρω περιοχή είναι εξίσου σημαντική όπως και η ίδια η πισίνα, και παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στη συνολική σύνθεση του χώρου.

Για να δείξουμε πώς χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα, και τους βράχους, η τους θάμνους και το φύλλωμα, καθώς και τους καθιστικούς χώρους, έχουμε βάλει μαζί μερικές εικόνες για την έμπνευση σας.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.