Με την εποχή των Χριστουγέννων σχεδόν μαζί μας όλοι θα έχουμε άδεια μπουκάλια κρασιού, ή τα έχουμε αγοράσει για τους φίλους μας ή οι φίλοι μας τα έχουν φέρει στα σπίτια μας μαζί τους. Παρά το γεγονός ότι να παίρνουμε τα μπουκάλια κρασιού για ανακύκλωση είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, μπορούμε επίσης να κάνουμε κάτι περισσότερο με αυτά.

Το έγχρωμο γυαλί και τις ενδιαφέρουσες καμπύλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε κεριά ή μικρά φώτα σε αυτά για να εμπλουτίσετε την χρωματιστό γυαλί και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα εφέ φωτισμού. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολυέλαιοι, κηροπήγια, κούπες, δοχεία φύτευσης, καθώς είναι και πολύ καλά, σαν βάζα για τα άνθη.

Τα μπουκάλια κρασιού είναι επίσης πολύ ισχυρές και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές όπως τα στηρίγματα για τα τραπεζάκια, διαχωριστικά υάλου και τα παράθυρα. Αυτά μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω με την προσθήκη φωτισμού δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.