Το παρελθόν και το παρόν έρχονται σε επαφή στο ξενοδοχείο Κατοικίες, στο χωριό της Οίας στη Σαντορίνη. Πρόκειται για ένα θεϊκό συνδυασμό αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής, αντίκες, γραφικά κατοικίες λαξευμένο στο βράχο, και ατελείωτες πισίνες υπερχείλισης.

Αυτό δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο καταφύγιο, οι Katikies είναι ένα γοητευτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια απότομη πλαγιά στο δυτικό μέρος της Σαντορίνης, και είναι γνωστό για τον αδιάλλακτο στυλ, η θέα του ηφαιστείου, την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική και τις σύγχρονες ανέσεις.

Με ελάχιστες στιλιστικές πινελιές και ρυθμίσεις, ο συνδυασμός του μπλε και του λευκού είναι παντού, αλλά εδώ είναι ευπρόσδεκτο, γιατί αυτό το περιβάλλον βοηθά τον επισκέπτη να χαλαρώσει σε ένα πρωτοφανών περιβάλλον και την πανταχού παρούσα εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.