Μια σκάλα δεν πρέπει μόνο να είναι για να σας μεταφέρει από τον ένα όροφο στον άλλο, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο γλυπτό στο σπίτι σας. Και τίποτα δεν είναι πιο κομψό στο σπίτι από τις ξύλινες σκάλες, που είναι δημιουργημένα με υπέροχες γραμμές.

Το ξύλο, ενώ είναι πολύ δυνατό, είναι επίσης ένα εύκολο υλικό για να διαμορφώσετε έξυπνες ιδέες. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν στην δημιουργία για τα πάντα σε ένα σπίτι, από το ίδιο το σπίτι, και τα έπιπλα, και να εργαλεία και μικροαντικείμενα. Είναι μια επιτυχία στην δημιουργία τες ξύλινες σκάλες σε πλήρως έργα τέχνης των τριών διαστάσεων.

Θέστε  σε ένα φόντο του σύγχρονου σπιτιού σε μινιμαλιστικό στιλ, και η ομορφιά των ξύλινων σαλών, με την ζωντανή ποικιλία των χρωμάτων και υφών, κάνει την μετακίνηση από τον ένα όροφο στον άλλο ένα συμβάν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.