Αυτούς τους ξύλινους τοίχους δεν είναι μόνο εύκολα για μαστορέματα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι σχετικά φθηνά. Στην πραγματικότητα, μερικά δεν θα σας κοστίσούν τίποτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιες εκπληκτικές εμφανίσεις και να αλλάξετε τελείως πώς φαίνονται η κρεβατοκάμαρά σας, τραπεζαρία, σαλόνι, ή άλλο δωμάτιο.

Είτε θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας λίγο ύφος ρουστίκ, ή έχετε ένα τοίχο που χρειάζεται βάψιμο, ή απλά θέλετε κάτι διαφορετικό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αυτούς τούς ξύλινους τοίχους είναι η τέλεια λύση. Χρησιμοποιήστε παλέτες ή ξύλο από άλλα έργα και ας δημιουργήσουμε όμορφους τοίχους στο σπίτι σας.

Με τους ξύλινους τοίχους μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πνευματική απλότητα στο χώρο πίσω από το κρεβάτι, ή για να ζεστάνετε το σαλόνι, ή να διαχωρίσετε δύο διαφορετικές περιοχές στην τραπεζαρία

Εδώ είναι μερικά όμορφα παραδείγματα για το πώς να φέρετε την υφή και την αίσθηση της φύσης στο σπίτι σας μέσω τους ξύλινους τοίχους με τρόπους που αισθάνονται νέες και ευρηματικές.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.