Πριν πετάξετε αυτό το παλιό σχοινί, μπορεί να υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η χρήση ενός αντικειμένου όσο περισσότερο γίνεται, θα έχει ως αποτέλεσμα να εξοικονομήσετε πάρα πολλά χρήματα, και επίσης θα βοηθήσει στη διατήρηση του πλανήτη. Oπότε αποκομίστε το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος με αυτά τα δέκα “κάνε το μόνος σου” έργα με λίγο σχοινί!

Σκαμπό Ottoman με Σχοινί Χρησιμοποιώντας ένα Λάστιχο

diy-home-decor-with-rope-3

Get nautical with this super easy DIY tutorial. You only need two supplies with this: rope (of course!) and an old tire. After you’re done you can kick back and put your feet up on this nice ottoman. It can also serve as a chair outside and is incredibly durable so it will last the elements.

Image Source: http://www.woohome.com/diy-2/34-fantastic-diy-home-decor-ideas-with-rope

Πάνελ Τοίχου από Σκοινί

Rope Panel Wall

Αυτό το διαχωριστικό δωματίου είναι απλά μαγευτικό … και να σκεφτείς ότι είναι κατασκευασμένο απλά με λίγο σχοινί! Μπορείτε να διαχωρίσετε ένα μεγάλο δωμάτιο για να κάνετε ένα γραφείο, ένα καθιστικό ή έναν χώρο για τραπεζαρία με διαφανές διαχωριστικό.

Tο σπουδαίο με αυτό το σχέδιο είναι ότο σας δίνει όση ακριβώς ιδιωτικότητα και διαχωρισμό χρειάζεστε, αλλά παραμένετε συνδεδεμένοι με το υπόλοιπο κτίριο.

ROPE WALL

Αμπαζούρ με Σχοινί

Rope Lampshade
Αναβαθμίστε τα υπάρχοντα αμπαζούρ σας με αυτό το εύκολο DIY έργο! Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε τύπο αμπαζούρ και να προσθέσετε αυτή την επένδυση από σχοινί για έναπολύ μοντέρνο αλλά παράλληλα χαλαρωτικό και σε στυλ παραλίας σπίτι. Αυτό το σχέδιο από σχοινί κολακεύει κάθε σκεύος από γυαλί και φυτό που μπορεί να έχετε, και είναιμια καταπληκτική χρήση ενός παλιού σχοινιού.
http://www.woohome.com/wp-content/uploads/2014/06/diy-home-decor-with-rope-11.jpg

DIY Σουβέρ Από Σχοινί

DIY Rope Coasters
Θέλετε να κάνετε ένα δώρο που φαίνεται ακριβό και δημιουργικό, αλλά χωρίς να πληρώσετε το κόστος για αυτό; Λοιπόν, ορίστε! Κάντε αυτά τα σουβέρ από σχοινί για να τοποθετήσετε τα ποτά σας. Αποτελούν εξαιρετικό δώρο για γενέθλια, για τα Χριστούγεννα, και για άλλες γιορτές.

Sisal Rope Coasters – Easy Nautical DIY Tutorial

Πολυέλαιος Τυλιγμένος με Σχοινί Εμπνευσμένος από το Pottery Barn

Pottery Barn Inspired Rope Wrapped Chandelier

 

Αυτός ο πολυέλαιος είναι τόσο εύκολο να φτιαχτεί όσο φαίνεται! Απλά τυλίξτε κάποιο σχοινί ή κορδόνι γύρωαπό οποιονδήποτε πολυέλαιο που ίσως έχετε. Αυτό το στυλ είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή και κολακεύει οποιαδήποτε διαρρύθμιση τραπεζαρίας.

http://www.potterybarn.com/products/rope-chandelier-jute-shade/

Αυτοκόλλητα Τοίχου Από Σχοινί

Wall Decals Made of Rope
Χρησιμοποιήστε σχοινί με τρόπους που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν! Πάρτε λίγη κόλλα και ετοιμάστε το σχοινί σας για να συλλαβίσετε τα αγαπημένα σας λόγια ακριβώς επάνω στον τοίχο σαν ένα έργο τέχνης.
http://www.woohome.com/wp-content/uploads/2014/06/diy-home-decor-with-rope-11.jpg

Ναυτικά Δεμένοι Βιβλιοστάτες

Nautical Tied Bookends

Η ναυτική εμφάνιση είναι πολύ στη μόδα. Θα λατρέψετε αυτή τη κατασκευή! Δέστε λίγο σχοινί σε αυτό το περίπλοκο σχέδιο για να κρατήσετε τα βιβλία σας στη θέση τους, ή να το χρησιμοποιήσετε ως στοπ πόρτας.

http://heartmainehome.blogspot.it/2012/04/monkey-fist-rope-knot-home-decor-diy.html

l

Κουπαστή για Σκάλες Εμπνευσμένη Από Αποβάθρα

Φέρτε την αποβάθρα στο σπίτι μαζί σας με αυτή την εμφάνιση εμπνευσμένη από αποβάθρα. Με τις μεταλλικές ασφάλειες που τοποθετούνται στις αποβάθρες για να δένονται τα σκάφη, το σχοινί τυλίγεται γύρω από αυτές και προσαρτάται στο ξύλινο πλαίσιο. Πόσο απλό και όμορφο!

34 Fantastic DIY Home Decor Ideas With Rope

diy-home-decor-with-rope-25

Διακοσμητικό Μπωλ από Σχοινι

Αποκτήστε στυλ διακοσμητή με αυτό. Βασικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τυλίξετε λίγο σχοινί γύρω από ένα στρογγυλό αντικείμενο και να το ασφαλίσετε στη θέση του με ένα πιστόλι θερμοκόλλας. Δείτε τις υπόλοιπες οδηγίες στο διαδίκτυο και φέρτε το στη ζωή!
http: //sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/283496_411744172224395_1998592798_n.jpg

 

1

 

 

 

DIY Απλή Βάση για Πετσέτα από Σχοινί

DIY Simple Rope Towel Rack
Αποκτήστε αυτή τη μποέμ, κομψή εμφάνιση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικοί γάντζοι για να εφαρμόσετε το σχοινί, και φυσικά το ανακυκλωμένο σας κομμάτι σχοινί. Είναι καταπληκτικό για ένα μπάνιοή ένα δωμάτιο με ρουστίκ εμφάνιση.

http://scraphacker.com/diy-rope/

 

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.