Μια σοφίτα θεωρείται συχνά ως απλά ένα μέρος για ένα ντεπόζιτο ή για να αποθηκεύσετε τις βαλίτσες σας. Αλλά με λίγη φαντασία μπορείτε να μεταμορφώσετε αυτό το αχρησιμοποίητο χώρο σε κάτι το ιδιαίτερο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με τις χαμηλές, κεκλιμένες οροφές, μια ζεστή φωλιά μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα, και το γεγονός ότι το ταβάνι αυτό είναι το κύριο στοιχείο στο δωμάτιο, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διάφορα υλικά που προσθέτουν το ειδικό συστατικό στο χώρο.

Θα μπορούσατε να κάνετε ένα νέο δωμάτιο για τους επισκέπτες, η μια αίθουσα παιχνιδιών για τα παιδιά, η ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο του παιδιού ή ακόμα και ένα μέρος για να χαλαρώσετε, η σοφίτα θα πρέπει να είναι ένας χώρος που έχουν όλα τα σπίτια.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.