Προτού να σκεφτείτε ακόμη και να αγγίξετε οτιδήποτε στο σπίτι σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό τον οδηγό για τις σημαντικότερες τάσεις του τρέχοντος έτους! Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι σύγχρονο και με στυλ μετά την ανακαίνισή του, τότε πρέπει να δείτε αυτή τη λίστα. Ο εκσυγχρονισμός ενός σπιτιού μπορεί να αποτελεί μια πρόκληση, ειδικά για εκείνους που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικιωμένοι με το σχεδιασμό. Αλλά μην ανησυχείτε! Ο οδηγός αυτός το καθιστά απλό και εξηγεί τις τάσεις της μόδας εύκολα!

1. Ματ Τελειώματα

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ακόμα στη μόδα, αλλά σιγά-σιγά τον ξεπερνούν τα ματ τελειώματαπου δεν είναι πολύ λαμπερά. Έτσι, εάν εκσυγχρονίζετε οποιεσδήποτε συσκευές, να είστε σε

2. Φιλτράρισμα Νερού

Μετά από πολλές ανησυχίες για τοξικές χημικές ουσίες που εκπλύνονται στο εμφιαλωμένο νερό, πολλοί άνθρωποι αναζητούν εναλλακτική λύση. Με τη συνηθισμένη βρύση συχνά να έχει μολυνθεί, το καλύτερο είναι να έχουμε ένα σύστημα φιλτραρίσματος του νερού υψηλής λειτουργικότητας.

3. Μεγαλύτερα Πλακάκια και Λιγότερος Σοβάς

Αυτό αποτέλεσε μεγάλη τάση της μόδας για τα σύγχρονα σπίτια. Πολλοί άνθρωποι αναζητούν πλακάκια που είναι πολύ μεγαλύτερα και πιο κοντά ενωμένααπό το κανονικό.

4. Μοναδικά, Πολυτελή Κομμάτια

Πολλοί νέοι αγοραστές σπιτιών δημιουργούν προηγούμενο καθιστώντας το σπίτι τους μοναδικό και δίνοντάς του μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν το να έχουν μια εξωτερική ντουζιέρα, μίνι γκολφ, κλπ

5. Φέρνοντας τον Εξωτερικό Χώρο Μέσα Στο Σπίτι Σας

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι η αναπαραγωγή της ζωής στον εξωτερικό χώρο, στον εσωτερικό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση πέτρινων χαλιών, ενός φυτεμένου τοίχου, κ.λπ.

6. Χειροποίητα Κομμάτια

Μπορείτε να προσθέσετε λίγη μοναδική αίσθηση στο σπίτι σας εκθέτοντας ένα μοναδικό κομμάτι στη γωνίαή τον τοίχο. Κάτι σκαλιστό από ξύλο, φτιαγμένο από κεραμίδι, κ.λπ.

7. Βιώσιμα Χαρακτηριστικά

Το να κρατάτε τα πάντα όσο οικολογικά γίνεται και αποδοτικά ενεργειακά είναι απαραίτητο. Η νέα γενιά γίνεται όλο και πιο κοινωνικά υπεύθυνη όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση τουκλίματος. Μερικές ιδέες για να συμπεριλάβετε στο σπίτι σας είναι ηλιακοί συλλέκτες, ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, κ.λπ.

8. Μινιμαλισμός

Ο Μινιμαλισμός σε γενικές γραμμές ως κίνημα εξελίσσεται γρήγορα. Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα με λιγότερα. Έτσι, αντί να έχουν τοίχους πλημμυρισμένους με τόνους εικόνων, τοποθετούν τακτοποιημένα μερικές στο κέντρο για να τις εκθέσουν. Ή αντί να έχουν μια μεγάλη, ογκώδη καρέκλα, έχουν απλά μια βασική μοντέρνα καρέκλα που τη χρησιμοποιούν μόνο για να κάθονται.

9. Ενιαίοι Χώροι

Αυτό αποτελεί μόδα για αρκετό καιρό, και δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Η κουζίνα και το σαλόνι είναι σχεδόν πάντα συνδεδεμένοι χώροι. Οι άνθρωποι λατρεύουν να είναι σε θέση να επικοινωνούν και να αράζουν ενώ κάποιοι ετοιμάζουν το φαγητό και κάποιοι άλλοι αράζουν στο σαλόνι.

10. Ράφια Πλήρους Μήκους

Τα ράφια που εκτείνονται από τοίχοσε τοίχο γίνονται πιο δημοφιλή από ποτέ! Αυτοί οι χώροι στα ράφια μπορούν να προσθέσουν χώρο στο σπίτι σας και να κάνουν το μέρος φαίνονται πολύ μεγαλύτερο. Εκθέστε την αγαπημένη σας συλλογή από γυαλί, έργα τέχνης κλπ. ενώ αποθηκεύετε κάποια έγγραφα και άλλα σημαντικά αντικείμενα.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.