Οι αρχές του σχεδιασμού της χαμηλής ενέργειας και πώς χρησιμοποιούμε αυτή την τεχνολογία στο σχεδιασμό και την κατασκευή των κτιρίων μας.

An colorful infographic showing a house with the effects of the elements around it.

Τα σπίτια της Ecotek χρησιμοποιούν τις ακόλουθες αρχές

 

○ Σούπερ μόνωση και την αεροστεγανότητα – να λειτουργήσει ως φραγμός στη ροή της θερμότητας

 

○ Η κινητή σκίαση – να αφήσει τον ήλιο του χειμώνα για να εισέλθει / να κρατήσει τον καλοκαιρινό ήλιο έξω

 

○ Ο φυσικός αερισμός – για να κρατήσει το εσωτερικό δροσερό

 

○ Αποθήκευση θερμότητας – να διατηρήσει την εσωτερική θερμοκρασία

 

○ Παθητικά ηλιακά συστήματα θέρμανσης και ψύξης – για να μειωθεί το φορτίο της ενέργειας του σπιτιού

Οι ενεργειακές ανάγκες ενός σπιτιού της Ecotek είναι τόσο χαμηλές ώστε η ψύξη και η θέρμανση δεν απαιτούνται σχεδόν όλο το χρόνο.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η σούπερ μόνωση, μειώνοντας την απώλεια θερμότητας το χειμώνα, που κρατά ζεστά ή με τη μείωση της ανόδου της θερμότητας το καλοκαίρι, για να κρατήσει το σπίτι δροσερό.

Ο πιο αποδοτικός τρόπος για να επιτευχθεί σούπερ μόνωση είναι με την η βραβευμένη τεχνολογία οικοδόμησης της εταιρείας με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο / Γερμανία, Kingspan insulation Plc.

Παρουσιάζοντας το Σύστημα Δόμησης Kingspan TEK

Το Σύστημα Δόμησης ΤΕΚ της Kingspan είναι ένα απλό, αλλά επαναστατικό τρόπο κατασκευής του σπιτιού των ονείρων σας, γρήγορα και με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Ζώντας σε ένα σπίτι χτισμένο με τη χρήση αυτού του συστήματος μπορεί να σας επιτρέψει να επωφελείστε από τους κανόνες της μελλοντικής ζωής σήμερα.

Με το σύστημα Kingspan TEK μπορεί να παρέχει όχι μόνο την άνεση όσον αφορά τους λογαριασμούς θέρμανσης και ελέγχου της θερμοκρασίας, αλλά μπορεί επίσης να παρέχει ένα ευρύχωρη και επιθυμητή εμπειρία ζωής. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, οι τοίχοι δεν θα είναι παχύτεροι από ό, τι είναι κανονικό, αλλά στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις, θα να είναι λεπτότεροι, αλλά εξακολουθούν να παρέχουν οχι το ίδιο, αλλά καλύτερη, θερμική απόδοση.

Ένα σπίτι που χτίστηκε με τη χρήση του συστήματος Kingspan TEK περιλαμβάνει και ένα προ-μονωμένο δωμάτιο στη σοφίτα, το οποίο μπορεί να είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για την παροχή επιπλέον χώρο στο σπίτι σας. Ακόμη και αν απλά θέλετε ενός ασφαλός αποθηκευτικός χώρος, το σύστημα είναι ιδανικό, γιατί αυτή η προ-μονωμένη σοφίτα είναι ζεστό και ξηρό, και μπορεί να έχει φυσικό φως.

Collage of images showing large timber panels being constructed in a timber frame house.