Η ταχύτητα της Ecotek σημαίνει ότι το σπίτι σας θα ολοκληρωθεί στο μισό χρόνο.

Το σύστημα δόμησης Tek δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να επιταχύνουν την κατασκευή, επιτρέποντας τη χρήση του κτιρίου νωρίτερα.

Το εργοτάξιο είναι εξαιρετικά γρήγορο, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι μόνο τα πάνελ που είναι ελαφριά, είναι εύκολα στην εργασία, και επίσης παραδίδονται στο εργοταξίου προκατασκευασμένα και κομμένα στο εργοστάσιό μας. Όλα τα εξαρτήματα επισημαίνονται και είναι χτισμένα στη σειρά.

Για κατασκευαστές, η ταχύτητα της ανέγερσης του κτιρίου νοούνται τα έργα που μπορούν να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από το μισό χρόνο των παραδοσιακών μεθόδων κατασκευής. Αυτή η εξοικονόμηση χρόνου μετατρέπεται σε εξοικονόμηση του κόστους εργοταξίου και τον κίνδυνο της αύξησης των τιμών για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατασκευής.

Τα κυριότερα δομικά στοιχεία ενός σπιτιού 150τ.μ. εμβαδόν μπορεί να ανεγερθεί σε λίγες μέρες (εκτός των θεμελιώσεων και φινίρισμα).

Διαγωνισμός 60K
Η οικοδόμηση ολόκληρο σπιτιού σε 14 ημέρες!

Αυτό το σπίτι χτίστηκε σε μόλις 14 ημέρες (μετρήστε τα νύχτες)

Ένα από τα σχέδια για ένα σπίτι, από το SIXTYK Consortium, που κέρδισε στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό Design for Manufacture με τη χρήση του συστήματος Kingspan TEK στο κέντρο του Λονδίνου, παρέχοντας στους επισκέπτες μια εμπειρία από πρώτο χέρι τι ένα καινοτόμο σπίτι που κόστισε μόνο £ 60.000 θα μοιάσει.

Η κατοικία ήταν ένα από μια σειρά των 35 σπιτιών και διαμερισμάτων που έχουν σχεδιαστεί από την την Δικτύου Συνεργασίας SIXTYK [10] για το Design for Manufacture. Το σύστημα Kingspan TEK είχε κεντρική σημασία για την επίτευξη των απαιτήσεων επιδόσεων που καθορίζονται σύμφωνα με τα κριτήρια του διαγωνισμού. Οι απαιτήσεις που περιλαμβάνονται ευελιξία στο σχεδιασμό, το προσιτό κόστος, την προσαρμοστικότητα, τη βιωσιμότητα και την άριστη βαθμολογία EcoHome, όλα σε χαμηλό κόστος.

Η σειρά σπιτιού SIXTYK επιτεύχθηκε άριστη θερμομόνωση και αεροστεγανότητα απόδοση λόγω της ειδικά σχεδιασμένα μεθόδου αρμολόγησης και λεπτομέρειες διασταύρωση που ενυπάρχουν στο σύστημα ΤΕΚ, που ελαχιστοποιούν τη διαρροή αέρα μέσω των αρμών όταν κατασκευαστούν.

Το Σύστημα Κατασκευής Kingspan TEK χρησιμοποιήθηκε για επίσης για τον έλεγχο του κόστους, μέσω της παραγωγής και της διαδικασίας συναρμολόγησης εργοταξίου για να εξασφαλίσει τα πρότυπα κατοικίας θα μπορούσε να να κατασκευαστεί στο πλαίσιο του προϋπολογισμού £ 60k.