Βίντεο παρουσιάσεις
και συμπληρωματικές πληροφορίες

Πώς λειτουργεί το σύστημα δόμησης Kingspan TEK

Αυτό το κινούμενο σχέδιο περιγράφει πώς τα κύρια στοιχεία του συστήματος ΤΕΚ συνδυάζονται στο εργοτάξιο.

Το σύστημα κατασκευής Kingspan TEK.

Μια παρουσίαση από την Kingspan που δείχνει την κατασκευή ενός κτιρίου, που περιγράφει τα κύρια στοιχεία συμμετέχουν.

Το Lighthouse από την Kingspan, Κώδικας Βιώσιμης Κατοικίας, το πρώτο σπίτι να αποκτήσει το επίπεδο 6 (καθαρό-μηδέν-άνθρακα), στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα σύντομο βίντεο που ερευνά την τεχνολογία επεξεργασίας και της σκέψης που πήγε στην ανάπτυξη αυτού του σπιτιού.

Kingspan Σπίτι 60K – Χτισμένο σε 14 ημέρες!

Ένα από τα σχέδια για ένα σπίτι, από το SIXTYK Consortium, που κέρδισε στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό Design for Manufacture με τη χρήση του συστήματος Kingspan TEK στο κέντρο του Λονδίνου, παρέχοντας στους επισκέπτες μια εμπειρία από πρώτο χέρι τι ένα καινοτόμο σπίτι που κόστισε μόνο £ 60.000 θα μοιάσει.

Η κατοικία ήταν ένα από μια σειρά των 35 σπιτιών και διαμερισμάτων που έχουν σχεδιαστεί από την την Δικτύου Συνεργασίας SIXTYK [10] για το Design for Manufacture. Το σύστημα Kingspan TEK είχε κεντρική σημασία για την επίτευξη των απαιτήσεων επιδόσεων που καθορίζονται σύμφωνα με τα κριτήρια του διαγωνισμού. Οι απαιτήσεις που περιλαμβάνονται ευελιξία στο σχεδιασμό, το προσιτό κόστος, την προσαρμοστικότητα, τη βιωσιμότητα και την άριστη βαθμολογία EcoHome, όλα σε χαμηλό κόστος.

Η σειρά σπιτιού SIXTYK επιτεύχθηκε άριστη θερμομόνωση και αεροστεγανότητα απόδοση λόγω της ειδικά σχεδιασμένα μεθόδου αρμολόγησης και λεπτομέρειες διασταύρωση που ενυπάρχουν στο σύστημα ΤΕΚ, που ελαχιστοποιούν τη διαρροή αέρα μέσω των αρμών όταν κατασκευαστούν.

Το Σύστημα Κατασκευής Kingspan TEK χρησιμοποιήθηκε για επίσης για τον έλεγχο του κόστους, μέσω της παραγωγής και της διαδικασίας συναρμολόγησης εργοταξίου για να εξασφαλίσει τα πρότυπα κατοικίας θα μπορούσε να να κατασκευαστεί στο πλαίσιο του προϋπολογισμού £ 60k.

Αυτή σπίτι χτίστηκε σε μόλις 14 ημέρες (μετρήστε τα νύχτες)

Ένα βίντεο τη μέγιστη ταχύτητα με ένα σπίτι χτισμένο με SIPs

Το κέλυφος ενός σπιτιού με SIPS συναρμολογείται σε μια μέρα, δείχνοντας πόσο γρήγορα αυτό το σούπερ αποτελεσματικό σύστημα δόμησης ανεβαίνει!

Χτίζοντας με Δομικά Μονωμένα Πανέλα

Η παρουσίαση αυτή είναι από το Structural Insulated Panel Association και περιγράφει εν συντομία τα οφέλη του κτιρίου με αυτό το καινοτόμο σύστημα.

Δομικά Μονωμένα Πανέλα Περιγραφή

Εδώ είναι μια άλλη παρουσίαση είναι από τον Structural Insulated Panel Association προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία στην SIPs.