Τώρα μπορείτε επιτέλους να δροσιστείτε από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο και να απολαύσετε μια διαφορετική πλευρά της Μητέρας Φύσης. Είτε το φθινόπωρο είναι ήδη η απόλυτα αγαπημένη σας εποχή, ή χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να βρείτε τι το τόσο σπουδαίο έχει, αυτές οι φωτογραφίες και οι προορισμοί είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν. Ποιος ξέρει – ίσως ακόμα και να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο για να δείτε ένα ή περισσότερα από αυτά τα μέρη οι ίδιοι, αφού δείτε αυτή τη συλλογή:

1. Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Κυριολεκτικά, ολόκληρη η πολιτεία της Βιρτζίνια στην Άνω Ανατολική Πλευρά της χώρας των Ηνωμένων Πολιτειών είναι καλυμμένη με έντονο κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο φύλλωμα. Με πολλά σφεντάμια που είναι ιθαγενή στην περιοχή, αυτό το μέρος είναι σίγουρα μια όμορφη τοποθεσία για να βρίσκεται κανείς κατά τη διάρκεια των μηνών του φθινοπώρου.

2. Oktoberfest, Γερμανία

Δεν είναι τόσο πολύ μια συγκεκριμένη τοποθεσία, όσο είναι μια πολιτιστική γιορτή. Ελάτε στην Βαυαρία της Γερμανίας και πιείτε όση μπύρα νομίζετε ότι μπορείτε να αντέξετε, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που θυμίζουν παλιά Γερμανία.

3. Ολόκληρο το έθνος της Ελβετίας

Σοβαρά … αυτή η χώρα είναι απίστευτα όμορφη όποτε και να την επισκεφτείτε, αλλά κυρίως το φθινόπωρο. Απλά να είστε βέβαιοι πως θα φέρετε και καναδυό σακάκια, καθώς είναι γνωστό πως κάνει αρκετό κρύο στην Ελβετία. Αλλά τα χιονισμένα βουνά και τα διάφορα χρωματιστά δέντρα κάνουν τις ψυχρές θερμοκρασίες να αξίζουν.

4. Δουβλίνο, Ιρλανδία

Το Δουβλίνο της Ιρλανδίας σίγουρα έχει κερδίσει μια θέση στη λίστα. Το φθινόπωρο είναι μια πολύ καλή στιγμή για να επισκεφθείτε αυτή τη μικρή-μεγάλη πόλη στην καρδιά της Ιρλανδίας. Κουβεντιάστε με φιλικούς κατοίκους, και απολαύστε το καταπράσινο τοπίο που δεν είναι ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζεστό.

5. Νέα Αγγλία, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Ολόκληρο το βόρειο ανατολικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι απολύτως εκπληκτικό κατά τη διάρκεια των μηνών του φθινοπώρου, και είναι παγκοσμίως γνωστό για τα διάφορα φύλλα που αρχίζουν να αλλάζουν χρώματα και να «πέφτουν» κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. Πηδήξτε μέσα σε σωρούς από φύλλα και περπατήστε μέσα από απίστευτα φωτεινά δάση.

6. Βέιλ, Κολοράντο

Το Κολοράντο είναι όμορφο όλο το χρόνο, αλλά κυρίως το φθινόπωρο. Δείτε τα εκπληκτικά φωτεινά χρώματα του δάσους, τα επενδεδυμένα με χιόνι βουνά στο βάθος και τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού.

7. Ποταμός Χούντ, Όρεγκον

Ελάτε σε αυτή τη μικρή ήρεμη πόλη για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια των μηνών του φθινοπώρου. Αν θέλετε ένα πιο αργό ρυθμό ζωής για εσάς και απλά να παίρνετε τα πράγματα μέρα με τη μέρα, αυτό το παραλιακό μέρος είναι το κατάλληλο για σας.

8. Άβαλον, Καλιφόρνια

Το Άβαλον στην Καλιφόρνια είναι μια μεγάλη πόλη με λιμάνι για όποιον αγαπά το φθινόπωρο, αλλά δεν του αρέσει όταν η θερμοκρασία γίνεται πολύ κρύα. Παραμένει λογικά ζεστά εδώ το φθινόπωρο, έτσι δεν θα χρειάζεται να ριγείτε από το κρύο ενώ βλέπετε μια όμορφη θέα.

9. Κιότο, Ιαπωνία

Τα πάντα στην Ιαπωνία είναι μαγευτικά, ιδιαίτερα το φθινόπωρο. Η φυσική κομψότητα των μοναστηριών και τα αρχαία Ιαπωνικά κτίρια ενισχύονται από τα φλογερά κόκκινα σφεντάμια που τα περιβάλλουν.

10. Κοιλάδα Ντούρο, Πορτογαλία

Ελάτε στη Κοιλάδα Ντούρο στη Πορτογαλία, όχι μόνο για την όμορφη τοποθεσία κατά μήκος της ακτής, με θερμοκρασίες που δεν είναι πολύ ψυχρές, αλλά και για να βιώσετε τη μαγεία της κουλτούρας αυτής της μικρής πόλης, όπου το κρασί γίνεται ακόμα πατώντας σταφύλια με τα πόδια μέχρι και σημέρα.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.