Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι 4 εποχές που μας χαρίζει κάθε χρόνο η Μητέρα Φύση.

Οι εποχές είναι σημαντικές για εμάς, και να διευκολύνουν την μονοτονία του χρόνου. Σε μερικά μέρη του κόσμου οι εποχές είναι πολύ πιο αισθητές από άλλους. Για παράδειγμα, εδώ στην Κύπρο βλέπουμε πολύ λιγότερες αλλαγές σε ολόκληρο το έτος από κάποιον που ζει στην Βόρεια Ευρώπη. Όμως, όταν το φθινόπωρο αντικαθιστά το καλοκαίρι, τα φύλλα πέφτουν και αλλάζουν χρώματα, ακριβώς όπως κάνουν σε όλο τον κόσμο.

Δεν έχει σημασία πού ζείτε, οι πλούσιοι τόνοι του κίτρινου, κόκκινου, καφέ και πορτοκαλί έρχονται στη ζωή κάθε χρόνο. Δυστυχώς, στην καθημερινή κίνηση και τη φασαρία της ζωής, είμαστε τόσο απασχολημένοι ότι μερικές φορές ξεχνάμε να παρατηρούμε τες πανέμορφες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας. Στην πραγματικότητα, το πέρασμα του καλοκαιριού και η εισαγωγή του φθινοπώρου μεταμορφώνουν ολόκληρα τοπία σε μια διαφορετική σκηνή.

These 12 before and after photos show just how diverse a landscape can become in the autumn.Αυτές οι 12 φωτογραφίες, πριν και μετά, δείχνουν πόσο ένα τοπίο αλλάζει το φθινόπωρο.

Source 

 

Kilchurn Castle, Scotland

Capital Creek Valley

Apartment Building Facade

Grand Island East Channel Lighthouse, Michigan, USA

Gapstow Bridge, New York, USA

Forest Lake, Poland

Glenfinnan Viaduct, Scotland

Conwy, Wales

Poet’s Walk, Central Park, New York, USA

Lake Island, Poland

Japanese Maple

Hitachi Seaside Park, Japan

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.