Κόπηκε το ρεύμα, και έχετε πανικοβληθεί πως να διατηρήσετε τα φαγητά σας για να μη χαλάσουν, χωρίς ψυγείο; Προσπαθείτε να περικόψετε τις δαπάνες, ή θέλετε να ακολουθήσετε μια πιο φυσική προσέγγιση όσον αφορά τη διατήρηση των φαγητών σας δροσερών; Ή, κάνετε μετακόμιση και πρέπει να διατηρήσετε το φαγητό σας για να μη χαλάσει ενώ οδηγείτε προς το νέο σας σπίτι; Μην ανησυχείτε! Το φαγητό σας θα είναι απόλυτα ασφαλές και δροσερό με αυτές τις πέντε μεθόδους διατήρησης των τροφίμων δροσερών χωρίς ψυγείο:

 

 

 

Βιολογικός Ψύκτης της Coca Cola

Δείτε αυτό – Η Coca Cola έχει εφεύρει έναν τρόπο για να κρατήσει .ενα δοχεία της Coke δροσερό καθώς και τα τρόφιμα απλά με την εκμετάλλευση της δύναμης της θερμότητας του ήλιου! Αυτή η Bio Cooler δεν χρησιμοποιεί καμία ασφάλεια και χρησιμοποιείται σε χώρους που είναι εκτός δικτύου για να διατηρήσει τα ποτά δροσερές. Και αντι-διαισθητικά, κάνει τα τρόφιμα και τα ποτά πολύ πιο δροσερές, όσο πιο θερμότερος είναι! Εάν μπορείτε να βρείτε ένα, μπορείτε να πείτε στο ψυγείο σας αντίο !

Zeer Pot: Δημιουργήστε το Δικό σας DIY (Κάντο Μόνος Σου) Ψυγείο

Αυτό είναι κάτι το απαραίτητο στις αγροτικές περιοχές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής! Είναι ένα αντικείμενο που είναι φυσιολογικό να έχει κάθε νοικοκυριό που είναι εκτός ηλεκτρικού δικτύου. Είναι πολύ απλό και θα διατηρήσει το φαγητό σας και θα το κρατήσει δροσερό, χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο ηλεκτρικό δίκτυο. Απλά πάρτε δύο ημιτελείς πήλινες γλάστρες και γεμίστε τες με άμμο ενδιάμεσα και τοποθετήστε ένα καπάκι από επάνω. Κρατήστε όλα τα λαχανικά σας, τα φρούτα, και άλλα τρόφιμα δροσερά με αυτή τη διάταξη από γλάστρες!

Φορητό Ψυγείο

Ναι, το κλασικό φορητό ψυγείο που αποτελούσε προπύργιο για πολλά σπίτια στη Δύση πριν από την σύγχρονη εφεύρεση του ψυγείου. Απλά πάρτε ένα μονωμένο μπαούλο και γεμίστε το με πάγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία υλικών, όπως πλαστικό, μέταλλο, κ.λπ. Ασφαλίστε το καπάκι για να κρατήσει τον αέρα δροσερό στο εσωτερικό και να κρατήσει τα τρόφιμά σας σε ασφαλή θερμοκρασία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο πάγο – κομμένο σε κύβους ή υγρό – και είστε έτοιμοι! Πολύ καλό για κάμπινγκ, για να μεταφέρετε πράγματα σε μια βάρκα ή την παραλία, κ.λπ.

Ψυγείο με Θαλασσινό νερό

Κρατήστε ένα στεγανό και αεροστεγές δοχείο γεμάτο με τα αγαπημένα σας καλούδια και συνδέστε το σε ένα σχοινί. Δέστε το στην αποβάθρα σας και κρατήστε το μέσα στη θάλασσα. Αυτό θα λειτουργήσει, αν ζείτε σε ένα ψυχρότερο κλίμα. Η θερμοκρασία της θάλασσας είναι πάντα πολύ πιο κρύα από τον αέρα.

Απλά Αφήστε Έξω Τρόφιμα που Δεν Χρειάζονται Ψύξη

Πολλοί άνθρωποι συχνά αποθηκεύουν τα φρούτα, τα λαχανικά και τα αυγά τους στο ψυγείο. Ενώ αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της αλλοίωσης των ώριμων τροφίμων, πολλές φορές τα τρόφιμα που αγοράζονται από το σούπερ μάρκετ δεν είναι ακόμη ώριμα, οπότε αφήνοντάς τα στον πάγκο σας ελαχιστοποιείτε το χρόνο που απαιτείται για να ωριμάσουν. Επίσης, δεδομένου ότι τα αυγά είναι πορώδη, η διατήρησή τους στο ψυγείο μπορεί να τους προκαλέσει άσχημη γεύση επειδή απορροφούν άλλες μυρωδιές και γεύσεις από άλλα τρόφιμα . Αντ’ αυτού κρατήστε τα έξω από το ψυγείο.

.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.