Είναι εντυπωσιακό το πως μια απλή διακόσμηση στον τοίχο μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως έναν χώρο. Εάν η διακόσμηση στον τοίχο είναι ασυνήθιστη, κάνει το θέαμα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ορίστε, λοιπόν, ορισμένες ιδέες για να φτιάξετε ένα ασυνήθιστη διακόσμηση στο σπίτι σας:

1. Διακόσμηση Τοίχου Με Χρωματιστά Κουτάλια

unusual wall decor
Image via: ajoyfulriot

Εάν έχετε ένα σετ κουτάλια που δεν χρησιμοποιείτε πια, τότε χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε τον τοίχο του σαλονιού σας. Θα πρέπει απλά να τα βυθίσετε μερικώς σε μπογιές με χρώματα της επιλογής σας. Μόλις στεγνώσουν, βάλτε τα στον τοίχο με γαντζάκια. Μπορείτε επίσης να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα και με πλαστικά κουτάλια, εάν το επιθυμείτε.

2. Τοίχος Εμπνευσμένος από το Instagram

unusual wall decor
Image via: trenduhome
Πηγαίντε στην αρχική σελίδα σας στο Instagram και επιλέξτε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν πιο πολύ. Μετά φτιάξτε ένα ψηφιακό κολλάζ από φωτογραφίες και εκτυπώστε τις και χρησιμοποιήστε τις για να διακοσμήσετε τον τοίχο του υπνοδωματίου σας. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μεμονωμένες φωτογραφίες και μετά να φτιάξετε ένα χειροποίητο κολλάζ, αλλά αυτό θα πάρει λίγη περισσότερη ώρα.

3. Ποδήλατο με Φυτό

unusual wall decor
Image via: homebnc
Εάν έχετε έναν τούβλινο τοίχο σε κοινή θέα στο σαλόνι σας και δεν έχετε κάτι στο μυαλό σας για το πώς να τον διακοσμήσετε, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα αληθινό ποδήλατο στον τοίχο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φυτό για να το κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το πράσινο χρώμα του φυτού στον τοίχο θα ταιριάξει καλά με τους υπόλοιπους χρωματισμούς.

4. Διακόσμηση Τοίχου με Αστερισμούς

unusual wall decor
Image via: asubtlerevelry
Εάν σας αρέσει ο μινιμαλισμός στον τοίχο, τότε μπορείτε να φτιάξετε αστερισμούς με αυτοκόλλητα μαύρες τελείς, μερικά αυτοκόλλητα αστεράκια και μαύρη κλωστή.

5. Διακόσμηση με Ασορτί Σανίδες του Σκέιτμπορντ

unusual wall decor
Image via: jandjdesigngroup
Πηγαίντε στο κοντινότερο κατάστημα με αθλητικά είδη και πάρτε μια σειρά από σκέιτμπορντς που δείχνουν ωραία το ένα δίπλα στο άλλο. Και μετά τοποθετήστε τα μαζί στον τοίχο του υπνοδωματίου του παιδιού σας. Ακόμα καλύτερα, βρείτε παλιές σανίδες στο Ebay και ανακατασκευάστε τις.

6. Διακόσμηση με Vintage Κινέζικα Πιάτα

unusual wall decor
Image via: domesticfashionista
Εάν έχετε μια συλλογή από παλιά vintage κινέζικα πιάτα την οποία δεν την χρησιμοποιείτε και την έχετε σε ντουλάπια να σκονίζεται, τότε βγάλτε την έξω. Φτιάξτε μια μοναδική διακόσμηση στον τοίχο με αυτά.

7. Χειροποίητη Διακόσμηση με Σχοινιά

unusual wall decor
Image via: thesweetescape
Αυτή η διακόσμηση τοίχου είναι γρήγορη και εύκολη και φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα πρέπει απλά να δέσετε μακριά κεντητά σχοινιά και να το κολλήσετε στον τοίχο χρησιμοποιώντας γαντζάκια ή άγκιστρα. Αυτός ο τύπος διακόσμησης τοίχου είναι ένας τέλειος τρόπος να προσθέσετε χρώμα στο σαλόνι σας.

8. Διακόσμηση Τοίχου της Σκάλες με Ρακέτες Μπάτμιντον

unusual wall decor
Image via: houseofturquoise
Φαίνεται άδεια η σκάλα σας και θέλετε μια γρήγορη λύση; Εάν ναι, τότε κρεμάστε μερικές παλιές ρακέτες του μπάτμιντον στην σειρά και δείτε τη διαφορά. Όπως και πριν, ψάξτε για αυτές στο Ebay και επαναχρησιμοποιήστε της.

9. Τρισδιάστατη Μωσαϊκή Διακόσμηση Τοίχου

unusual wall decor
Image via: etsy DInteriorsShop
Αυτή η διακόσμηση τοίχου μπορεί να επιτευχθεί κολλώντας ξύλινα τούβλα ίδιου μεγέθους με διαφορετικό πάχος.

10. Μίκι Μάους από Σπάγκο

unusual wall decor
Image via: yohodisney , pinterest
Για να το φτιάξετε αυτό θα πρέπει να σχεδιάσετε μια σιλουέτα του Μίκι Μάους. Μετά καρφώστε καρφιά στη σιλουέτα, το καθένα σε απόσταση μιας ίντσας από το άλλο. Τότε ξεκινάει το διασκεδαστικό κομμάτι. Ξεκινήστε να φτιάχνετε ιστούς από σπάγκο ή κλωστή γύρω από τα καρφιά μέχρι να γεμίσει η σιλουέτα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτή τη διακόσμηση τοίχου σε έναν ξύλινο πίνακα και να τον κρεμάσετε.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.