Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι περισσότεροι από εμάς ξεκινούν την ημέρα με ένα φλιτζάνι καφέ. Μερικοί άνθρωποι έχουν τον καφέ τους με βιασύνη, ενώ άλλοι προτιμούν να απολαύσουν το μαγικό ποτό και να πάρουν τη γεύση και το άρωμα. Έχουμε συλλέξει μοναδικές ιδέες καφέ μπαρ για το σπίτι σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ακόμη περισσότερο το τελετουργικό. Η ιδέα για ένα ξεχωριστό μέρος για την μηχανή καφέ, τις κούπες και τα αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους γνώστες καφέ αλλά ακόμα κι αν δεν είστε τόσο καλοί, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω ιδέες και να οργανώσετε ένα ειδικό μπαρ στην κουζίνα σας για την οικογένειά σας και τους επισκέπτες.

 

Πώς να κανονίσετε ένα μπαρ καφέ στο σπίτι;

Οι παρακάτω ιδέες θα σας δείξουν διαφορετικούς τρόπους για την οργάνωση ενός καφέ μπαρ και διαφορετικών ιδεών για μπαρ. Δεν χρειάζεται να θυσιάζετε κανένα από τον πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας. Απλά χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Οι καφέδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για δείπνα, εκδηλώσεις ανοιχτό σπίτι, κοκτέιλ πάρτι ή οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση και ένα ξεχωριστό μπαρ θα επιτρέψει στους επισκέπτες σας να βολευτούν εύκολα. Μπορείτε να κανονίσετε το δικό σας σε ένα ξεχωριστό τραπέζι ή σε ένα καροτσάκι κουζίνας, στο νησάκι της κουζίνας ή αν θέλετε να κρύψετε το μπαρ όταν δεν το χρησιμοποιείτε – σε ένα ντουλάπι κουζίνας. Όπου οργανώνετε τη γωνιά σας, βεβαιωθείτε ότι είναι προσβάσιμη και εύκολη στη λειτουργία της.

 

Πώς να εξοπλίσετε ένα μπαρ καφέ στο σπίτι.

rustic style kitchen coffee bar chalkboard open cupboard

Όταν οργανώνετε ένα μπαρ καφέ και θέλετε να νιώσετε σαν σε ένα φανταχτερό καφενείο, θα πρέπει να σκεφτείτε τον εξοπλισμό. Τι χρειάζεστε για αυτό το είδος στην γωνιά στο σπίτι; Οι ιδέες στην παρακάτω συλλογή θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για το σχεδιασμό και θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η μηχανή καφέ είναι, φυσικά, στην πρώτη θέση. Μια ποικιλία καφέ που οργανώνεται σε πανέμορφα έρχεται στη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση που οργανώνετε ένα τέτοιο μπαρ για μια εκδήλωση, προσθέστε λίγο τσάι. Τοποθετήστε κούπες κοντά στο μηχάνημα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ειδικό θέμα και να προσφέρετε κούπες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων – για παράδειγμα κούπες από Πάσχα ή Χριστουγεννιάτικες κούπες. Προσθέστε ζάχαρη και γάλα και μια σειρά από πρόσθετα για να προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας. Marshmallows, κτυπημένη κρέμα, μοσχοκάρυδο, ροκανίδια σοκολάτας κ.λπ. και μερικά νόστιμα σνακ όπως μπισκότα, φρέσκα κρουασάν ή μίνι σάντουιτς.

Ελέγξτε μερικές ιδέες παρακάτω!

 

kitchen ideas coffee bar decorations

unique ideas kitchen decor ideas wooden cabinets open shelves

chalkboard accent wall pendant lights kitchen ideas

how to organize kitchen ideas chalkboard wall

coffee bar ideas open shelves machine mugs

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.