Ψάχνετε για μερικούς δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε τον κήπο σας πιο κομψό χωρίς να δαπανήσετε πάρα πολύ; Στο σημερινό άρθρο σας παρουσιάζουμε μερικές εκπληκτικές ιδέες για την προσθήκη δημιουργικών πινελιών στον φράκτη του κήπου σας.

Ένας φράχτης του κήπου είναι ένα μεγάλο μέρος του κήπου σας, έτσι είναι σημαντικό να το διακοσμήσετε. Επειδή αν ο φράχτης είναι βαρετός τότε ίσως ολόκληρος ο κήπος σας να είναι βαρετός.

Βρήκαμε υπέροχα παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάτι δημιουργικό στον κήπο σας. Απλά κοιτάξτε τις ιδέες που ακολουθούν!

 

Image result for colourful bird houses fence

Πηγή: Pinterest

Προσθέστε πολύχρωμα σπίτια για τα πουλιά

Προσθέστε πολύχρωμα σπίτια πουλιών στο πλάι του φράκτη σας για μια διασκεδαστική και όμορφη ρύθμιση! Όχι μόνο προσθέτει κάποιο χρώμα και υφή, αλλά μπορεί επίσης να φέρει τα πουλιά στον κήπο σας.

 

 

Image result for metal butterfly fence

Πηγή: Pinterest

Μεταλλικές πεταλούδες

Δημιουργήστε (ή αγοράστε) μεταλλικές πεταλούδες που μπορείτε να διασκορπιστείτε στο φράκτη σας για να μοιάζει με ένα σμήνος πεταλούδων που έχει εισβάλει στον κήπο σας. Κάνετε τα όλα σε ένα χρώμα ή συνδυάστε μια ποικιλία χρωμάτων.

 

 

Related image

Πηγή: meade2.com.br

Γλαστράκια απο παλια μποτάκια

Χρησιμοποιήστε παλιές μπότες για να κάνετε φυτευτές που μπορείτε να κρεμάσετε στο φράκτη σας. Είναι απλό, εύκολο και φαίνεται όμορφο. Επιλέξτε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και χρώματα παπουτσιών.

 

 

Image result for fence mural

Πηγή: Pinterest

Τοιχογραφίες

Μια φανταστική τοιχογραφία σε όλη την πλευρά του φράκτη σας θα προσελκύσει την προσοχή όλων. Μπορείτε να κάνετε μια σκηνή φύσης, έναν αγαπημένο χαρακτήρα κωμικού βιβλίου ή οτιδήποτε άλλο.

 

 

Outdoor living, fence ideas, fence decorations, outdoor decor, DIY decor, gardening, popular pin, outdoor DIY projects.

Πηγή: Pinterest

Σίδερο Διακόσμηση

Χρησιμοποιήστε διακόσμηση από σφυρήλατο σίδερο και άλλες μεταλλικές διακοσμήσεις για τον κήπο σας. Είναι πολύ όμορφη τόσο η υφή όσο και το χρώμα που μπορούν να προσθέσουν στον κήπο χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

 

 

Outdoor living, fence ideas, fence decorations, outdoor decor, DIY decor, gardening, popular pin, outdoor DIY projects.

Πηγή: blessmyweeds

Δώστε στον φράκτη σας μια όμορφη εμφάνιση εξοχικό σπίτι προσθέτοντας ρουστίκ υλικό σε αυτό. Χρησιμοποιήστε ένα κιβώτιο λουλουδιών, πλαίσιο παραθύρου και άλλες πτυχές ενός εξοχικού σπιτιού.

 

 

Image result for vertical garden fence

Πηγή: verticalgardenkit.net.au

Κάθετοι κήποι

Κάντε κάθετους κήπους που μπορείτε να κρεμάσετε από το φράκτη σας και να προσθέσετε στον κήπο σας. Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε περισσότερο χώρο φύτευσης, αλλά δεν τον έχετε διαθέσιμο στο έδαφος.

 

 

Outdoor living, fence ideas, fence decorations, outdoor decor, DIY decor, gardening, popular pin, outdoor DIY projects.

Πηγή: blessmyweeds

Χρησιμοποιήστε Δοχεία

Χρησιμοποιήστε κονσέρβες κασσίτερου σποραδικά σε όλη την περίφραξη σας για να κάνετε διασκεδαστικούς και πολύχρωμους καλλιεργητές. Είναι μικρά, επομένως δεν χρειάζεται να μεγαλώνετε πολλά πράγματα σε αυτά και εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα.

 

 

Related image

Πηγή: Freshpatio

Διακόσμηση φιαλών κρασιού

Χρησιμοποιήστε κενά μπουκάλια κρασιού ως κάτοχοι λουλουδιών στο φράκτη σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά είδη μπουκαλιών και λουλουδιών, απλά βεβαιωθείτε ότι φαίνονται καλά!

 

 

Image result for fence shadow box decor

Πηγή: Balcony Garden Web

Κουτιά σκιών με φυτευτές

Προσθέστε κουτιά σκιάς κατά μήκος του φράκτη σας που προσθέτουν διάσταση, χρώμα και στυλ σε αυτό. Μπορείτε να τοποθετήσετε όσα στοιχεία θέλετε στο κουτί της σκιάς όπως τα μικρές γλάστρες.

 

 

Junk Garden Fence

Πηγή: Jen Bowels

Περιττά Αντικείμενα

Σχεδιάστε έναν φράκτη που είναι τόσο λειτουργικός όσο και εντυπωσιακός, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από φωτεινά έγχρωμα ανακυκλωμένα αντικείμενα και έπιπλα.

 

 

Dragonflies Made out of Furniture Elements

Πηγή: Lucy Designs

Λιβόρνοι κατασκευασμένα από στοιχεία επίπλων

Τα φτερά είναι φτιαγμένα από ανεμιστήρες οροφής και το σώμα είναι κατασκευασμένο από πόδια καρέκλας τραπεζιού.

 

 

An Outdoor Chalkboard

Πηγή: The Good Life

Εξωτερικός Μαυροπίνακας

Απλά βάψετε ένα φύλλο mdf χρησιμοποιώντας μάυρη μπογία μαυροπίνακα και τοποθετήστε το στο φράκτη σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτό βρίσκεται σε μια καλυμμένη περιοχή, καθώς ο βροχερός καιρός θα το βλάψει.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.