Καραμελωμένα χρωματιστά αυγά, τραγανές τουλίπες και μινιατούρες λαγουδάκια – θα βρείτε όλα αυτά τα παραδοσιακά στοιχεία του Πάσχα σε αυτή τη σειρά από σπιτικές διακοσμήσεις που αναβαθμίζουν ανοιξιάτικη τελειότητα.

Αυτά είναι σαν μικροσκοπικά έργα τέχνης δεν συμφωνείτε;

Ποιά σας αρέσουν περισσότερο;

Dress up a basic grapevine wreath with pastel eggs, moss and flowers to add a bit of spring to your front door. Get the tutorial at A Pumpkin & A Princess »

Στεφάνι απο Πασχαλινά Αυγά

Διακοσμήστε ένα βασικό στεφάνι αμπέλου με παστέλ αυγά, βρύα και λουλούδια για να προσθέσετε ένα κομμάτι της άνοιξης στην πόρτα σας

Οδηγίες: A Pumpkin & A Princess

 

 

Γειά σου Ηλιαχτίδα

Για να δημιουργήσετε ένα παστέλ στεφάνι, χρησιμοποιήστε σμίλες δύο ιντσών, αφήνοντας ένα άκρο αιχμηρό. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαιράκι, διαπεράστε σοκολατένια αυγά και καραμέλες. Πιέστε σε μια μορφή στεφάνι και βάλετε στην κορυφή κορδέλα.

 

 

Άμεση Διακόσμηση Πόρτας

Για όσους δεν έχουν χρόνο, βρείτε ένα απλό και έτοιμο στέφανι ίσως απο τοπικό κατάστημα. Μπορείτε να πάρετε ένα στεφάνι αυγό και ένα στεφάνι αμπέλου. Πλέκουμε τα δύο για να αναδείξουν νέα διακόσμηση .

Οδηγίες :Live Laugh Rowe

 

 

Πράσινο Γρασίδι

Το Τεχνιτό Πασχαλινό δεν είναι μόνο για το καλάθι σας με τα αυγά.
Το μυστικό για να πάρει να παραμείνει στη θέση του την πόρτα σας; Λακ Μαλλιών!

Οδηγίες: from Yellow Dog Press

 

 

Κοδούνι Πόρτας

Χρησιμοποιήστε την ασφαλέστερη (και πιο εύκολη) μέθοδο για να δημιουργήσετε αυτό το κλαδί στεφάνι με αυγά.

Οδηγίες: Good Housekeeping

 

 

This modern take on the traditional Swedish Påskris — or feather tree — uses pastel scrapbook paper instead of real feathers. Get the tutorial at The House That Lars Built »

Δέντράκι απο Χάρτινα Φτερλα

Αυτή η σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής σουηδικής Påskris – ή δέντρο φτερό – χρησιμοποιεί χαρτί σε χρώματα παστέλ αντί του πραγματικά φτερά.

Οδηγίες: The House That Lars Built

 

 

Air dry clay, acrylic paint and a Sharpie marker are all it takes to craft this minimal and quirky bowl. After the holiday, use it as a catch-all for jewelry on your daughter's dresser. Get the tutorial at Alice and Lois »

Μπολ Λαγουδάκι

Ξηρός πηλός, ακρυλικό χρώμα και ένα μαρκαδώρο είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει αυτό το ελάχιστο και ιδιόμορφο μπολ. Μετά τις διακοπές, να το χρησιμοποιήσετε ως ένα δοχείο για κοσμήματα στο κομμό της κόρης σας.

Οδηγίες: Alice and Lois

 

 

Πλωτή απο Φτερά

Εμπνευσμένο από την παράδοση της Σουηδίας Πάσχα των paskris (ή κλαδιά), αυτό το δέντρο παρουσιάζει έντονα χρωματιστά φτερά και τολμηρά αυγά. Όσο για τη βάση; Είναι κατασκευασμένο από ένα παλιό απορρυπαντικό μπουκάλι!

Οδηγίες: Aunt Peaches

 

 

Λουλουδένιο Πεδίο

Δημιουργήστε το δικό σας ανθισμένο λουλουδένιο πεδίο ανθίζει και βάλτε μερικές μαργαρίτες σαν τελειώματα (ή μικρές μαργαρίτες faux) στο κροσσώδη πράσινο νήμα που τυλίγεται γύρω από αυτό το ανοιξιάτικο στεφάνι.

Οδηγίες: P.S. Capture The Details

 

 

Πάμε για Χρυσό

Αυγά με σπρέι-μπογιά, και στη συνέχεια ομάδα με μπουκέτα λουλουδιών σε κατάλληλες αυγοθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό λουλούδι ή το σύρμα μίσχους και τοποθετήστε σε ένα κομμάτι των λουλουδιών.

 

 

Γλάστρες Πουά

Βάψετε ένα τερακότα πήλινο δοχείο με σπρέι βαφής μαυροπίνακα. Αφήστε να στεγνώσει όλη τη νύκτα. Στη συνέχεια, τα παιδιά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε με τυχαία σχέδια πουά χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα κιμωλίας. Τέλος, γεμίστε το δοχείο με σανό ή γρασίδι. Προσθέστε κρίνα της κοιλάδας και κιμωλία απο αυγά.

 

 

Απλά Ρουστίκ

Ένα ξύλινο βάζο απηχεί vibeς Κήπο για αυτά τα λουλούδια. Για το δοχείο, κόψετε 30 έως 40 κλαδιά στο ύψος του γυάλινου βάζου, και στη συνέχεια ελαφρά βάλετε ζεστή-κόλλα στην επιφάνειά του για να κολλήσουν αμέσως. Τελειώστε με γιούτα νήματος δεμένο σε ένα τόξο. Για τα λουλούδια, συνδυάστε τις ορτανσίες πρώτα, και στη συνέχεια, τοποθετήστε δαντέλα.

 

 

Αυγό-Ακριβώς!

Λαμπρή forsythia για να δώσετε ένα χαρακτήρα ιδιαίτερο για το Πάσχα – με διακριτική απόχρωση και σκληρά βρασμένα αυγά. Προσεκτικά τοποθετήστε μια δωδεκάδα βαμμένα αυγά καφέ, λευκό γαλάζιο ή ότι χρώμα θέλετε σε ένα βάζο, προσθέστε νερό, και τοποθετήστε κλαδιά.

 

 

Σκιές Ηλιακτρίας

Συγκεντρώστε τουλίπες σε παρόμοιες αποχρώσεις σε ασβεστωμένο καλάθι στολισμένο με μια κορδέλα. Βάλτε μια γραμμή με πλαστική μεμβράνη για διακόσμηση και προσθέστε τα κλαδιά και τα χόρτα.

 

 

Τοπίο Ζαχαρωτών

Βάλτε κλαδια μέσα σε ένα καλάθι και κρεμάστε  σοκολατένια αυγά από μια κλωστή για να σχηματίσουν τα φύλλα. Ανυψώστε το καλάθι και περιβάλετε με γκαζόν και το Πασχαλινά κεράσματα.

 

 

Στρώμα απο Τριαντάφυλα

Πυκνά άνθη αποτελούν τη βάση αυτής της ανθοφορίας.

Οδηγίες:Good Housekeeping

 

 

Βαθμίδες

Για να γίνει αυτός ο πύργος των απολαύσεων, κόψετε ταινία απο χαρτί χειροτεχνίας γύρω από δύο κενά χαρτοκιβώτια (πχ γιαούρτι 32-ουγγιών). Κόλλήστε ανάποδα ένα κουτί μέσα σε ένα μεγάλο καλάθι και στη συνέχεια, κολλήστε ένα καλάθι στην μέση. Επαναλάβετε με το άλλο κουτί και μικρό καλάθι. Γεμίστε με γκαζόν faux και καλούδια/λιχουδιές.

 

 

Δεντράκια

Λεβάντα-και-λευκή πουά κορδέλα – γύρω από μικρά δοχεία και κατά μήκος ενός λινόυ δρομέας τραπεζιού.

Οδηγίες: Good Housekeeping

 

 

Όλα σε ένα Καλάθι

Βελτιώστε τη διακόσμηση σας, συνδυάζοντας άβαφτα αυγά και ένα απλό μπουκέτο σε μια ενιαία, απλή διάταξη. Το κλειδί: ενα μίνιμαλ συρμάτινο καλάθι θυμίζει το είδος που χρησιμοποιείται για τη συλλογή των αυγών σε κοτέτσια. Στο εσωτερικό, ένα σαφές βάζο απο γυάλινο κύλινδρο γεμάτο με ένα χαλαρό σωρό απο τουλίπες, πασχαλιές, και Ranunculus. Και αυγά να φωλιάζουν γύρω.

 

 

Ποώδη Βαθμίδες

Ένα μίνι-cupcake πύργος ανέρχεται στο ύψος των περιστάσεων όταν είναι να αναδιαμορφωθεί ως εποχιακή διακόσμση. Απλά τοποθετήστε γλάστράκια μικρού μεγέθους καθώς και φυλλαράκια γρασιδιού που εναλλάσσονται με νάρκισσους και βαμμένα αυγά.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.