Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσθέσατε στο σπίτι σας οποιοδήποτε νέο έπιπλο διακόσμησης; Λοιπόν, δεν βαρεθήκατε την ίδια παλιά εμφάνιση που είχατε εδώ και χρόνια με τους υπερμεγέθεις καναπέδες και τη στενότερη ρουστίκ κουζίνα! Ήρθε η ώρα για κάποια σοβαρή αλλαγή στο εσωτερικό σας σχεδιασμό. Είναι το 2017! Έτσι “bye-bye classic”, και σίγουρα δεν εννοούμε “γεια funky”! Αυτό που τείνουμε εδώ είναι ΣΥΓΧΡΟΝΟ. Ναι, απλή επίπλωση, μεγαλύτερη απόσταση, γυμνά χρώματα και περίεργα κεντραρίσματα. Αγαπάμε ΟΛΑ. Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε να ερωτευτείτε με τη σύγχρονη διακόσμηση του σπιτιού σας. Εδώ είναι όλες οι συμβουλές που θα χρειαστείτε για μια μεγάλη ανακαίνιση στο σπίτι σας.

 

 

1 Λιγότερο Είναι Περισσότερο

modern-decor-less-furniture-675x844 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Τα σύγχρονα σπίτια χαρακτηρίζονται πάντοτε από την προσκόλληση μόνο στα απαραίτητα έπιπλα. Δεν υπάρχουν χώροι που να γεμίζουν με επιπλέον ρυθμίσεις καναπέ ή να γεμίζουν μια περιοχή με υπερβολική διακόσμηση. Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά ντουλάπια ή τοποθετείτε μια τεράστια γκαρνταρόμπα στην κρεβατοκάμαρα. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε και η ανάγκη δεν σημαίνει “θέλω”, όπως μόνο σε ό, τι πραγματικά θα χρησιμοποιήσετε. Αφού αποφασίσετε αυτό, αφαιρέστε τα πάντα. Αυτό θα σώσει τον τεράστιο χώρο, και μαντέψτε τι! Όλα αυτά τα περιττά αντικείμενα που σβήσατε σίγουρα θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα.

 

 

2 Κομψή Επίπλωση

sharp-furniture-black-and-white-bedroom-with-green-decoration-675x675 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

contemporary-interior-design-675x506 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Η σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιεί συχνά έπιπλα με έντονες γραμμές, από τους τετράγωνους ορθογώνιους καναπέδες έως τα τραπέζια τραπεζαρίας με ευθεία επένδυση. Ο κανόνας είναι “ακριβής ορισμός”. Να είστε γεωμετρικοί, αλλά όχι υπερβολικοί. Δημιουργήστε ισορροπία μεταξύ συμμετρίας και ασυμμετρίας. Προσθέστε χνουδωτά μαξιλάρια στις καρέκλες ή χρησιμοποιήστε ένα τολμηρό αφηρημένο έργο τέχνης στο κέντρο του δωματίου.

 

 

3 Ουδέτερα Χρώματα

modern-black-and-white-colors-675x380 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Εφόσον πρόκειται για απλότητα, σίγουρα θα πρέπει να επιμείνετε σε απλά χρώματα. Τα ουδέτερα χρώματα των λευκών και απαλών χρωμάτων είναι πολύ άνετα στο μάτι. Είναι εύκολο να ταιριάξουν και θα δώσουν πάντα εκλεπτυσμένη άποψη εύκολα. Χρησιμοποιήστε το λευκό, το μαύρο και το μπεζ, στις μεγαλύτερες περιοχές σας (τοίχοι, δάπεδα, κομμάτια κύριων επίπλων … κλπ.). Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε αποχρώσεις του καφέ. Η κατοχή ενός στέρεου ουδέτερου δαπέδου επιτρέπει στα πιο σημαντικά και καλλιτεχνικά στοιχεία να προσελκύσουν την απαιτούμενη προσοχή. Δεδομένου ότι η συνολική εικόνα θα έχει απαλά ουδέτερα, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα στα μικρότερα κομμάτια, δοκιμάστε την φωτεινή τέχνη στους τοίχους ή ακόμα και διαφορετικές αποχρώσεις των γυμνών χρωμάτων. Μην κολλήσετε σε ένα ή δύο χρώματα σε όλο το σπίτι!

 

 

4 Σκούρα Μπάνια

dark-bathroom-modern-decor-675x1008 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

dark-bathroom-modern-decor-2-675x749 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Παρόλο που τα λευκά και μπλε μπάνια ήταν αυτά που συναντούσαμε μεγαλώνοντας , ο χρόνος τους τελείωσε. Δοκιμάστε σκοτεινά πλακάκια στο πάτωμα, χρησιμοποιήστε γυαλισμένο σκυρόδεμα ή μαύρο γρανίτη. Κάνετε συνδυασμούς σκούρου γκρι και μοβ για μια μυστηριώδη διάθεση. Χρησιμοποιήστε ανοιχτού χρώματος νεροχύτες και μπανιέρες για να φωτίσετε την απόχρωση του δωματίου ή προσθέστε μεγάλους καθρέφτες για κομψότητα. Τα σκοτεινά μπάνια έχουν γίνει τόσο μοντέρνα. δεν θα μπορούσε ποτέ κάτι να πάει στραβά μαζί τους.

 

 

5 Γυαλί

bathroom-modern-interior-design-675x771 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Δεν μπορεί να υπάρξει “σύγχρονο” χωρίς “γυαλί”. Προσθέστε το σε κομμάτια τέχνης ή ακόμα και να εγκαταστήσετε έναν τοίχο από γυάλινο φύλλο αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια τέτοια ακραία κίνηση. Στο σκοτεινό μπάνιο σας, μια απλή, καθαρή γυάλινη ντουζιέρα θα ήταν τέλεια.

 

 

6 Φωτισμός

living-room-modern-interior-design-675x830 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

living-room-lighting 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Αναφέραμε την τάση για γυάλινο τοίχο πιο πάνω. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που πρέπει να το εξετάσετε. Έχοντας περισσότερο φως σε ένα δωμάτιο, το κάνει πιο άνετο και άνετο. Προσθέστε περισσότερα παράθυρα στο σπίτι αν μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε πολύ ελαφριά σκίαση παραθύρων που επιτρέπουν την πρόσβαση στο φως την ημέρα. Χρησιμοποιήστε επίσης προσαρμοστικούς λαμπτήρες. Αυτή η σύγχρονη λύση θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε την ένταση των λαμπτήρων, αλλάζοντας έτσι τη διάθεση του δωματίου όποτε χρειάζεται.

 

 

7 Διακοσμητικά Τοίχου

modern-interior-design-wall-art-675x866 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

wall-art-interior-design-675x469 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Αυτό είναι απαραίτητο! Κανένα μοντέρνο σπίτι δεν μπορεί να απελευθερωθεί από τέχνη στον τοίχο, είτε απο αφηρημένα έργα ζωγραφικής ή σχέδια και γραφές που μοιάζουν με την ταυτότητά σας. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε τέχνη στον τοίχο σας. Μην επιλέγετε πράγματα που είναι απλά αρκετά ή τυχαία πολύχρωμα, αλλά αυτά που είναι μάλλον εκφραστικά και μοναδικά, όπως ακριβώς κι εσείς. Μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε ορισμένα τμήματα των τοίχων με τολμηρά χρώματα που ποπ, ή κρεμάστε αφίσες ό, τι αγαπάτε σε μοντέρνα πλαίσια.

 

 

8 Συνδυάστε Υλικά

luxury-interior-design-living-room-675x380 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

stainless-steel-decor-675x477 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

modern-decors-with-different-materials-675x469 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Μην κολλήσετε μόνο σε έπιπλα από ξύλο. προσθέστε πλαστικό στα δωμάτιά σας. Τα γυαλιστερά κομμάτια ανοξείδωτου χάλυβα χρησιμοποιούνται επίσης ως αξεσουάρ. Τοποθετήστε ένα μεγάλο ανοξείδωτο κύπελλο στο κέντρο του τραπέζι σας και γεμίστε το με κομμάτια ξύλου και μικρά ξηρά λουλούδια ως κεντρικό αντικείμενο για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μικρό αγγείο πορσελάνης στο τραπέζι του καναπέ. Χρησιμοποιήστε αρωματικά κεριά ή χρωματιστά συμμετρικά γυάλινα αγγεία που περιέχουν ένα μόνο λουλούδι.

 

 

9 Προτιμήστε Ανοικτούς Χώρους

contemporary-interior-design-no-internal-walls-675x450 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

modern-home-interior-design-no-internal-walls-675x446 15+ Top Modern House Interior Designs for 2018!

Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια τέτοια τεράστια αλλαγή πηγαίνετε για αυτό χωρίς δισταγμό. Αφαιρέστε τους εσωτερικούς τοίχους για να προσθέσετε περισσότερο ανοιχτό χώρο και να έχετε όλες τις περιοχές του σπιτιού σας να δίνουν μια γενική εικόνα. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη επιλογή δαπέδου για ένα συνεκτικό φινίρισμα και παίξτε γύρω με διαφορετικό φωτισμό για κάθε περιοχή.

 

Είστε τώρα ο δικός σας έμπειρος σύγχρονος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Οι έννοιες του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού είναι πραγματικά απλές και περιστρέφονται γύρω από το ότι είναι τολμηρό και έντονο. Χρησιμοποιήστε μοντέρνα χαμηλά κρεβάτια αντί για αυτά τα υπερμεγέθη κλασικά χαραγμένα. Επιλέξτε μια απλή ντουλάπα με δροσερές συρόμενες πόρτες για να εξοικονομήσετε χώρο. Προσθέστε καθρέφτες στις πόρτες αντί να τοποθετήσετε καθρέφτες δαπέδου στο δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε απλά χρωματιστά χαλιά με ουδέτερες αποχρώσεις και προσπαθήστε να τα αντιπαραθέσετε με τα χρώματα του δαπέδου σας για να τα καταστήσετε πιασάρικα. Αν βρείτε ένα κλασικό ή funky κομμάτι που απολύτως αγαπάτε και δεν μπορείτε να αντισταθείτε, αγοράστε το και τοποθετήστε το σε ένα κατάλληλο σημείο. Λιγότερο είναι περισσότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δωμάτιό σας θα περιέχει 1 καρέκλα και ένα λαμπτήρα δαπέδου. Η σύγχρονη τέχνη έχει να κάνει με ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε, να διασκεδάσετε και να εκφράσετε τον εαυτό σας στο σπίτι σας. Οι επισκέπτες πρέπει να αναγνωρίζουν το πρόσωπό σας τη στιγμή που βάζουν το πόδι τους στον προσωπικό σας χώρο. Καλή τύχη με το μεγάλο makeover σας.

 

 

Πηγή: Pouted

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.