Με την αύξηση του κόστους χρησιμότητας και αυξανόμενες ανησυχίες για τις αρνητικές επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να κάνουν το σπίτι πιο ενεργειακά αποδοτικές τους. Πηγαίνοντας πράσινο είναι πιο εύκολο από ό, τι θα πίστευε κανείς, και αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει κάποια μεγάλα μετρητά για ηλεκτρικό, νερό και τα απόβλητα τους λογαριασμούς σας. Και για να προσθέσετε το κερασάκι στην κορυφή του κέικ, μπορείτε να αισθάνονται καλά για τον εαυτό σας για να κάνουν κάτι ωφέλιμο για τον πλανήτη. Παρακάτω είναι μια συλλογή από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να “greenify” το σπίτι σας:

1. Αναβάθμιση ή Αντικατάσταση ξεπερασμένα τα Windows


Ενώ οι αρχικές δαπάνες μπορεί να σας φοβίζουν, εναλλαγή παραθύρων σας για περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές αυτά μπορεί να σας σώσει χιλιάδες στο μέλλον. Λόγω αυστηρότερο σφραγίδες, διπλό ή τριπλό τζάμι επιλογές, και λιγότερο αέρα να διαφεύγει, αυτό μπορεί να σας σώσει τους τόνους των χρημάτων στις δύο δροσερό και ζεστό εποχές.

http://1.bp.blogspot.com/_MkSyPhAQl9A/S7DDU8hjMZI/AAAAAAAAAAM/ZwjLALeF31A/s1600/energy_star_windows.gif

2. χαμηλής ροής νερού Φωτιστικά


Με γαλόνια αναβλύζει νερό από τυπικές κεφαλές των ντους, νιπτήρες, κτλ αυτό αφήνει άφθονο νερό που καταλήγει δεν χρησιμοποιείται. Έτσι να είστε βέβαιος να επενδύσουν σε χαμηλές ρέει φωτιστικά νερού που μειώνουν την ποσότητα του νερού που βγαίνει, και το λογαριασμό του νερού σας θα σας ευχαριστώ.

3. ανταλλάξουν πυρακτώσεως Λαμπτήρες για συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL) ή λυχνίες LED


Με CFL και τα φώτα της LDL γίνεται όλο και πιο φθηνό, είναι λογικό να ανταλλάξουν ημερομηνία λαμπτήρων πυρακτώσεως σας. Ενεργειακά αποδοτικών λαμπτήρων χρησιμοποιούν περίπου 25-80% της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα λαμπτήρες, και μπορεί να διαρκέσει 3-25 φορές περισσότερο

(http://www.energy.gov/energysaver/how-energy-efficient-light-bulbs-compare-traditional-incandescents).

4.Change Vent τακτικά τα φίλτρα


Κάτι τόσο απλό όπως την αλλαγή των φίλτρων σε αεραγωγούς σας μπορεί να έχει δραστικές οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας. Η περισσότερη σκόνη και τα χνούδια που συλλαμβάνεται στο φίλτρο, το λιγότερο αποδοτικά συστήματα ψύξης και θέρμανσης σας είναι σε θέση να σπρώξετε προς τα έξω τον αέρα.

5. Χαμηλώστε την Κλιματισμός


Με κάθε βαθμό Κελσίου ο θερμοστάτης έχει αυξηθεί, μπορείτε να αποθηκεύσετε 7 έως 10 τοις εκατό σε ηλεκτρικό λογαριασμό σας στο κόστος ψύξης. Ίδια αρχή όταν είναι δροσερό εξωτερικό όταν χαμηλώνετε τον θερμοστάτη.

6. οροφής και Ανεμιστήρες


Ανεμιστήρες είναι λίγο αντιφατικό. Θα νομίζουν ότι μειώνουν τη θερμοκρασία του δωματίου, αλλά δεν το κάνουν. Γιατί λοιπόν ότι τα πράγματα αισθάνονται πιο δροσερές με έναν ανεμιστήρα; Η δροσιά δεν είναι το αποτέλεσμα μιας πτώσης της θερμοκρασίας, αλλά τα μόρια του οξυγόνου που σαρώνει τη θερμότητα μακριά από το δέρμα σας.

 

7. Αντικαταστήστε περσίδες ή κουρτίνες με ηλιακή οθόνες


Όταν είναι φουσκάλες ζέστη έξω, θέλετε να διατηρήσετε όσο το φως του ήλιου έξω από το σπίτι σας όσο το δυνατόν για να κρατήσει τόσο δροσερό όσο το δυνατόν μέσα. Οι ηλιακοί συλλέκτες ή ειδικά σχεδιασμένα κουρτίνες που μπλοκάρει το φως του ήλιου είναι μεγάλη, γιατί εκτός από τη διατήρηση ζεστασιά του ήλιου μας, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα φράγμα και κλειδώστε το δροσερό αέρα στο εσωτερικό.

 

8.Wash ρούχα σε ζεστό ή Cool Water


Με τα περισσότερα πράγματα που γίνονται από μηχανές αυτές τις μέρες, το πλύσιμο των ρούχων είναι πιο εύκολη από ποτέ. Ακριβώς να είστε βέβαιος να πλύνει τα ρούχα σε χλιαρό νερό αντί για ζεστό και ξεπλύνετε με δροσερό. Ή ακόμα καλύτερα, να σώσει τα περισσότερα χρήματα μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα με το χέρι και κρεμάστε τους μέχρι να στεγνώσουν.

 

9. βότκα, ξίδι και μαγειρική σόδα ως καθαρίστριες


Φυλάσσεται αγόρασε μάρκες μπορεί συχνά να είναι ακριβό, και συχνά είναι τοξικά για το ανθρώπινο σώμα και τα κατοικίδια ζώα. Σκεφτείτε διαπραγμάτευση έξω παραγόμενα είδη καθαρισμού και χρησιμοποιώντας φυσικές συνταγές για την ασφαλή και αποφύγετε τις χημικές ουσίες που μπορεί να είναι σκληρή στο δέρμα.

Σούπερ μονωμένα επόμενη γενιά Eco σπίτια του μέλλοντος, σήμερα!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.