Όμορφα σκαρφαλωμένη κάτω από τις κορυφές του Ριφ, η Chefchaouen είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις του Μαρόκου, ένα καλλιτεχνικό, γαλάζια-πλυμένη ορεινό χωριό που αισθάνεται σαν να είναι στο δικό του κόσμο. Ενώ ο τουρισμός έχει πάρει σίγουρα αναμονή, η ισορροπία μεταξύ της ευκολίας και της αυθεντικότητας είναι ακριβώς σωστή.

Η παλιά Μεντίνα είναι μια απόλαυση, επηρεασμένος από την Μαρόκου και της Ανδαλουσίας, με κόκκινες κεραμοστέγες, με λαμπερά μπλε κτίρια και τα στενά δρομάκια, οι οποίες κατευθύνουν στην πολυσύχναστη πλατεία Plaza Uta el-Hammam και το ανακαινισμένο Κάσμπα. Γνωστό στους backpackers για την εύκολη διαθεσιμότητα των kif (μαριχουάνα), η πόλη έχει βελτιωθεί γρήγορα και προσφέρει μια ποικιλία από ποιοτική διαμονή, καλό φαγητό, πολλές δραστηριότητες χωρίς προβλήματα. Αυτό το καθιστά μια ισχυρή εναλλακτική επιλογή αντί της κουραστικής επισκέψεις σε πολλούς πόλεις. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, να εξερευνήσετε και να κάνετε ημερήσιες εκδρομές στους δροσερούς καταπράσινους λόφους.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !

[et_bloom_inline optin_id=”optin_18″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.