Glamping: η πιο hot τάση για να εισέλθετε τον κόσμο του κάμπινγκ. Είναι κατάλληλο για εκείνους που θέλουν βρεθούν σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να στερηθούν τις σύγχρονες βασικές ανέσεις. Το Glamping είναι κατ ‘ουσίαν βελτιωμένο κάμπινγκ. Βασικά, παίρνετε μια σκηνή με ανέσεις έτσι ώστε να νιώθετε πως έχετε το δικό σας ιδιωτικό δωμάτιο ξενοδοχείου στη μέση του δάσους, της παραλίας, ή οποιουδήποτε άλλου χώρου κατασκήνωσης. Γιατί να κάνετε glamp; Δείτε αυτούς τους δέκα λόγους:

1. Δεν είστε ο «Φυσιολάτρης Τύπος”

Αν το να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι ακριβώς το καλύτερο για σας, θα λατρέψετε το glamping! Τώρα μπορείτε να βρεθείτε παρέα με την υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους σας, χωρίς να είστε πολύ μακριά από το στοιχείο σας. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση και το άνετο κρεβάτι σας, κι έτσι θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας!

2. Δυσκολεύεστε να Κοιμηθείτε στο Έδαφος

Ευτυχώς, σε μια glamped σκηνή, θα μπορέσετε να χωρέσετε ένα κανονικό κρεβάτι , έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κοιμηθείτε μόνο με ένα λεπτό μαξιλάρι ή κουβέρτα. Κοιμηθείτε όλο το βράδυ!

3. Μεγάλη οικογένεια

Σίγουρα, υπάρχουν ορισμένες μεγάλες σκηνές εκεί έξω, αλλά οι περισσότερες μόλις και μετά βίας χωράνε το πολύ οκτώ άτομα. Σε γενικές γραμμές, οισκηνές glambing είναι πολύ πιο ελαστικές, ώστε να μπορούν να χωρέσουν ολόκληρη την οικογένεια σας.

4. Μεγάλη Διάρκεια Ταξιδιού

Δύο ή τρεις νύχτες μπορεί να είναι εντάξει για εσάς, αλλά όταν πρόκειται για μία ή δύο εβδομάδες, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα. Με το glamping, τώρα θα μπορείτε να αντέξετεόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

5. Επίδειξη στους άλλους κατασκηνωτές

Μερικές φορές είναι ωραίο να έχετε τη μεγαλύτερη και καλύτερη σκηνή στην περιοχή. Και τώρα μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη glamping σκηνή σας! Όλοι θα εντυπωσιαστούν και θα ζηλέψουν λιγάκι, όταν στήσετε τη glamping σκηνή σας.

6. Χρησιμοποιήστε την ως Κύρια Βάση για τους Άλλους

Αν ταξιδεύετε με γκρουπ και χρειάζεστε ένα μέρος για να συναθροίζεστε, τότε η glamping σκηνή είναι τέλεια για εσάς. Μπορείτε να έχετε την υπόλοιπη ομάδα έξω σε κλασικές σκηνές, ενώ η glamping σκηνή θα χρησιμεύει ως μέροςσυνάντησης.

7. Αν Θέλετε να Ζήσετε Έξω

Αν θέλετε να κάνουν μια πιο μόνιμη κίνηση, και θέλετε να ζήσετε έξω, τότε το κάμπινγκ μπορεί να είναι η καλύτερη μέθοδος για σας! Δεν σας αρέσει η ιδέα του να είστε κλειδωμένοι σε ένα διαμέρισμα, ή να έχετε το βάρος της πληρωμής ενόςσπιτιού, αλλά και πάλι δεν θέλετε να κοιμάστε έξω απροστάτευτοι. Με μια glamping σκηνή τώρα μπορείτε να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

8. Πιο Ανθεκτικό Ενάντια στις Καιρικές Συνθήκες

Ταξιδεύετε κάπου όπου βρέχει πολύ; Κανένα πρόβλημα. Η glamper σας είναι πολύ λιγότερο πιθανό να γίνει μούσκεμα από τη βροχή με το ανθεκτικό υλικό της. Οι Glamping σκηνές είναι επίσης πολύ πιο αποτελεσματικές στο κρύο καιρό. Τώρα μπορείτε να κατασκηνώσετε έξω στο χιόνι αν θέλετε (απλά να πάρετε πολλές κουβέρτες και μια θερμάστρα!).

9. Μια Γεύση Πολυτέλειας

Σας αρέσουντα παλαιωμένα τυριά, τα σπορ αυτοκίνητα και το ραφινάτο κρασί. Έτσι, φυσικά θέλετε η σκηνή κάμπινγκ σας να είναι η αφρόκρεμα! Οι σκηνές Glamping είναι κατάλληλες για εκείνους που θέλουν πολυτέλεια κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσής τους. Θέλουν να βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από τους συνηθισμένους ανθρώπους που κοιμούνται στη βασική νάιλον σκηνή.

10. Εργαστείτε εξ Αποστάσεως ενώ Βρίσκεστε Ακόμη σε Διακοπές

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα τον υπολογιστή σας μέσα και να εργαστείτε, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.