Ακόμα κι αν είναι συνήθως το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού, τα WC επισκεπτών μπορούν να είναι μια ευκαιρία για εκφράσετε τη πιο πληθωρική πλευρά του χαρακτήρα σας και να δημιουργήσετε μια εκπληκτική εμφάνιση για τους επισκέπτες σας.

Αυτά τα μικρά δωμάτια μπορούν να είναι ένα μέρος για να σας δείξετε μια συλλογή από έργα τέχνης, ή ίσως για να δημιουργήσετε ένα στυλ μιας άλλης εποχής. Το γεγονός ότι το δωμάτιο είναι τόσο μικρό σημαίνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές ιδέες, αλλά δεν χρειάζεται να επενδύσετε για μεγάλες εκτάσεις των ακριβών υλικών. Αυτό σημαίνει ότι ένα φινίρισμα σε έναν τοίχο ή ένα δάπεδο, που θα μπορούσε να είναι πολύ ακριβό για χρήση σε, ας πούμε, ένα μεγάλο δωμάτιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο WC επισκεπτών σε μικρότερες ποσότητες.

Γι ‘αυτό μην αφήσετε αυτό το μικρό δωμάτιο στο το τέλος, μόνο για να προσθέσετε ένα πάτωμα με απλά πλακάκια, σκεφτείτε τις δυνατότητες. Αυτές είναι απεριόριστες.

 

 

Σούπερ μονωμένα Οικολογικά σπίτια
του μέλλοντος, σήμερα!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_19″]

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.